NRK Meny
Normal

Opprør mot Byåsen-ledelsen

Over halvparten av støtteapparatet i Byåsen Håndball forlater klubben.

Idar Vollvik og Tore Strømøy
Foto: NRK

Samarbeidsproblemer med ledelsen har ført til at over halve støtteapparatet i Byåsen Håndball Elite har sagt opp eller ikke vil forlenge sine kontrakter, skriver Adresseavisen.

 I slutten av februar leverte fysioterapeut Arnhild Skjøldberg og lege Torbjørn Øien inn sine oppsigelser til Byåsen-styret. Etter henholdsvis 9 og 13 år i klubben sier de takk for seg etter årets sesong. Begge hadde kontrakter med Byåsen også neste sesong.

- Jeg kan bekrefte at jeg har levert min oppsigelse, men ønsker ikke på nåværende tidspunkt å si noe om hvorfor jeg slutter, sier Skjøldberg til Adresseavisen.

Heller ikke Øien ønsker å kommentere oppsigelsen, utover at han bekrefter den. Også oppmann Frode Bjerkan gir seg i Byåsen etter denne sesongen.

- Grunnen er samarbeidsproblemer, og det er ikke med spillere, støtteapparat eller trener, sier Bjerkan, og bekrefter at det er ledelsen med Per Jørgensen og Tore Strømøy som er problemet.

Snakket om at Anja Andersen skal overta som trener etter Valeri Putans er blitt et hett tema i klubben.

(©NTB)

 

Video fra Trøndelag

Som på Armfeldts tid: I tidsriktige vadmelsuniformer gikk Holtaalske Skieløber Compagnie de to milene over Bukkhammaren, - på treski og med en stav.
Han har seksten verdensrekorder i skøyteløp og er regjerende verdensmester i tre distanser. For å holde seg i form, trener Arne Kjell Foldvik (83) med unge Falken-skøyteløpere i Trondheim.
Fotballfesten på Ranheim ble avlyst i tolvte time. Frustrerte Brann-supportere raser mot avgjørelsen.