NRK Meny
Normal

Oppfordring til folket

Må først begynne med å takke samtlige mennesker der ute, både kjente og ukjente- for den massive støtten jeg har fått etter siste Midtnytt-innslaget.

Maria De'Moon
Foto: Rune Kjær Valberg / NRK

Men krisen er nå et faktum. Pengene er slutt og nye regninger kommer fortløpende. Jeg arbeider døgnet rundt med det som skal bli Elvis-bilen, og representere Norge i Memphis 2007.

For Norge kommer virkelig på kartet, ikke bare jeg og bilen, men også du, vi, dere, alle sammen.

At det kommer en bil, spesielt bygd og dedikert til Rockekongen - vil nok bli stort. Men enda større er det at denne bilen kommer fra lille Norge, et land på den andre siden av jordkloden. Det er der vi alle kommer inn i bildet. Det er der alle bør være stolte, og føle at de ønsker å bidra- og åpne sine hjerter, for å ta inn Elvis.

Nå har jeg ikke lenger oversikten over antall tusen arbeidstimer jeg har lagt ned i dette prosjektet. Jeg har levert kromdelene nå, og sveiser ferdig det resterende på bilen. En ulykke i verkstedet forsinket meg en stund, men nå er jeg tilbake igjen for fullt.

Tross i all motgang akkurat nå, ser jeg fremover, og gjør mitt beste for å ferdigstille bilen. Enkelte dager er det fryktelig vanskelig å motivere seg selv. Man blir alltid veldig ensom i slike prosjekt. Da hjelper det med positiv tilbakemelding fra dere der ute, om at det jeg gjør er bra.

Fortsatt har jeg håpet, og drømmen om et ferdig prosjekt. Den lever seg sterkere og sterkere for hver dag. Kulden har forlengst inntatt verkstedet og forsinker absolutt alle prosesser. Men både børsemaker og salmaker er i full gang med sine bidrag til prosjektet som kommer til å bli spektakulært.

De vet at pengene mangler, men har full tro på at dette skal gå bra, og velger å hjelpe til allikevel. For før eller siden, kommer pengene som redder Elvisbilen. Det er bare et tidsspørsmål om når.. Jeg skal ikke gi opp!!

Så, dette er en oppfordring til alle mine medmennesker.

Dersom du føler at du har noe å bidra med i prosjektet, uansett hvor lite eller stort det er- ber jeg akkurat deg om å ta kontakt med meg. Jeg er takknemlig for all den hjelp jeg kan få.

Men nå må arbeidet fortsette for fullt.

Til lyden av 'Loving You' ruvende ut fra høyttalerne, trekker jeg meg tilbake til kulden- og fortsetter arbeidet med det rullende kunstverket som skal bli å skue, durende til lyden av en overhalt V8,  gjennom Beale Street i Memphis under Elvis Week 2007..

Nye oppdateringer skjer om en uke.. En fortreffelig helg ønskes til dere alle.

I mellomtiden T.C.B- Taking Care of Business.

01.02.07/Maria De'Moon, Hell