NRK Meny
Normal

Ønsker å forlenge med Rosenborg

Rosenborg-spissen Tomas Malec ønsker å fortsette i klubben, selv om låneavtalen opphører i sommer. Spørsmålet er om klubben har råd til å kjøpe den slovakiske spissen.

Rosenborg

Tomas Malec jubler sammen med noen av lagkameratene etter en scoring for Rosenborg.

Foto: Bertinussen, Rune Stoltz / NTB scanpix

Tomas Malec har scoret i alle cupkampene så langt denne sesongen, og gjorde tre mål mot Levanger (7–0) på Moan i 3. runde onsdag kveld.

– En perfekt klubb

– Rosenborg er perfekt for meg, og fansen er perfekt. Jeg vil gjerne fortsette, men avtalen varer bare en måned til, sier Malec til NRK.

Han er på utlån fra den slovakiske klubben Trenčín og kom til Lerkendal sommeren 2014. Så langt har han scoret to mål i Eliteserien, og i alle cupkampene mot Vuku, Fløya og Levanger.

– Jeg har fått starte i alle cupkampene og det har vært veldig bra. Nå håper jeg også at treneren ser at jeg kan spille mer i Eliteserien også, sier Malec etter seieren mot Levanger.

Tålmodig

Til Adresseavisen sier RBK-trener Kåre Ingebrigtsen at Malec er så god at det er nesten vondt å starte med han på innbytterbenken. Men det skyldes at Malecs konkurrent, Alexander Søderlund, også har hatt en fantastisk start på sesongen og scoret 12 mål.

– Jeg skjønner det er vanskelig å ta opp konkurransen med Søderlund når han spiller så godt, men det er bare å være tålmodig, sier Tomas Malec.

Video fra Trøndelag

Om få uker er en ny film som dokumenterer 100 Rosenborg -år klar
Fjellklatreren Adam Ondras suksess i Hanshelleren har gitt Flatanger omtale langt utenfor Norges grenser.
Sverre Magnus Selbach fikk oppfylt fiskedrømmen da han fikk en 1,8 meter lang svartskate på kroken i Trondheimsfjorden.