Hopp til innhold

Omkom etter utforkjøring i Åfjord

En person er bekreftet omkommet etter en utforkjøring i Åfjord i Sør- Trøndelag.

Dødsulykke i Åfjord

En person er bekreftet omkommet etter ei utforkjøring ved Støvlfossen i Åfjord.

SISTE: Bilføreren er bekreftet omkommet på stedet. Politiet etterforsker hendelsen og årsaker til denne. Kriminalteknisk og ulykkesgruppa er på vei, melder politiet på Twitter klokken 10.15.

Like før klokken 10.00 meldte politiet at en person var tatt opp av vannet. Vedkommende ble tatt i land og førstehjelp satt i gang. Utforkjøringen skjedde ved Støvlfossen i Åfjord.

Sea King på ulykkesstedet i Åfjord

Det ble sendt redningsdykkere med luftambulansen.

Foto: Tipser

– Redningsdykkerne har funnet en person i vannet som er tatt opp, opplyser brannmester Per Ivar Lysholm ved 110-sentralen i Sør-Trøndelag klokken 10.10.

Sendte redningdykkere

Politiet meldte om ulykken rundt klokken 09.30.

– Vi har flydd utover to redningsdykker med luftambulansen og har søkt fra landsiden med mannskaper fra Åfjord brannvesen. Melderen beskrev stedet som at det har gått en bil i vannet. Luftabulansen fløy oppover elven og har funnet oljerester i vannet, sier Per Ivar Lysholm ved 110-sentralen i Sør-Trøndelag.

Fylkesveg 52 er stengt ved ulykkesstedet på grunn av redningsarbeidet, opplyser politiet.

Har satt krisestab

Åfjord kommune har har satt krisestab og opprettet et psykososialt team i forbindelse med ulykken.

– Vi legger også ut informasjon på vår hjemmeside, på Facebook og vi har opprettet et telefonnummer som folk kan ringe om de har noen spørsmål. Åfjord er en liten plass og dette berører fryktelig mange, forteller ordfører i kommunen Vibeke Stjern.

Støvlfossen