Hopp til innhold

Ole Selnæs tilbake til RBK

Han var en av RBKs aller beste sist han var i klubben. Nå er han tilbake etter flere år i utlandet.

Ole Selnæs tilbake til RBK
Foto: RBK.no

Midtbanespilleren har skrevet under på en kontrakt som strekker seg ut 2027-sesongen og returnerer dermed til klubben han forlot etter 2015-sesongen.

Det føles veldig spesielt å ta på seg Rosenborg-drakten igjen. Det føles bra og veldig spesielt, sier Ole Selnæs til RBK.no.

Kommentator i Adresseavisen, Birger Løfaldli, at man kan forvente å se glimt av gammel storhet de kommende kampene. Men han mener at man bør tone ned forventningene.

– Jeg tror ikke han skal redde årets sesong, det er først til neste år vi skal ha store forventninger til Ole Sælnes.

Eliteserien 2023: Rosenborg - Sarpsborg 08 (0-3).

Birger Løfaldli er sportskommentator i Adresseavisen. Han sier at man ikke skal forvente at Sælnes dominerer de første kampene etter signeringen.

Foto: Ole Martin Wold / NTB

Vil ta klubben tilbake til toppen

Selnæs har spilt i både Frankrike, Kina og sist i Sveits. Det var flere grunner til at han ønsket seg hjem, men familie var en av grunnen.

– Jeg vil hjelpe Rosenborg tilbake til toppen, det er hovedgrunnen. Jeg liker mye av de tingene som er på gang også, sier Sælnes til NRK.

Han sier at det er et prosjekt han vil være med på.

– Det er ingen som holder med Rosenborg som er fornøyd med hva som har vært de siste årene og i alle fall ikke meg, sier Selnæs til klubbens hjemmeside.

Les også 16-åring briljerte med assistdobbel: – Enestående

Rosenborg Vant kampen mot Haugesund

– Den soleklart største klubben

RBK har slitt tungt denne sesongen, og Selnæs kan bli en viktig signering for klubben.

Rosenborg er den soleklart største klubben. Det kommer aldri til å være sånn i mitt hode at man skal være fornøyd med fjerdeplasser. Vi sikter alltid etter toppen. Vi må jobbe steinhardt for å få det til og jeg har troen. Det er derfor jeg er her, sier Selnæs til RBK.no.

Men hvor god er Sælnes anno 2023?

– Det er det store spørsmålet. Han har spilt i utlandet og har ikke vært så synlig her hjemme. Hvor står han fysisk og hvor gira er han på å få til dette her, sier Løfaldli.