Odin André Hagen Jacobsen savnet
Foto: Privat

Odin (18) savnet

Oppsummert

Odin André Hagen Jacobsen (18) fra Skaun ble meldt savnet av foreldrene etter at han ikke kom hjem fra en bytur i Trondheim. Politiet etterforsker forsvinningen.

 • Ingen funn etter dronesøk i Nidelva

  Det ikke er gjort funn som knyttes til savnede Odin André Hagen Jacobsen etter at politiet gjennomsøkte elveutløpet til Nidelva i Trondheim torsdag.18-åringen ble meldt savnet etter at han ikke kom tilbake etter en tur til Trondheim i november.

 • Håper å finne spor etter savnet

  Politiet jobber nå for å gjenskape dataene på serveren som kan inneholde overvåkingsbilder fra Brattøra den morgenen Odin André Hagen Jacobsen forsvant. Arbeidet vil ta flere uker, og det er svært usikkert om det lar seg gjøre. Målet er å finne ut mer om hva som skjedde den morgenen Odin forsvant.

  Overvåkingsbilde av Odin savnede (18)
  Foto: Politiet
 • Har åpnet savnede Odins mobil

  Kripos har lyktes i å åpne mobilen til Odin André Hagen Jacobsen fra Skaun, som ble meldt savnet 20. november, skriver Avisa Sør-Trøndelag. Politiet i Gauldal har fått tilgang til materialet på mobilen, men vil foreløpig ikke si noe om funnene.

 • Mange tips om savnede Odin

  Politiet har fått inn over 80 tips etter at 18 år gamle Odin André Hagen Jacobsen fra Skaun forsvant i Trondheim 18. november. Tross mange tips er det ingen gjennombrudd i saken sier etterforskningsleder Per Kristian Stokke til avisa Sør-Trøndelag. Den savna tenåringens mobil ble funnet på Brattøra 30. november, og er fortsatt hos Kripos for undersøkelse. Etterforskning i saken pågår også i jula, opplyser politiet til avisa.