Odin André Hagen Jacobsen savnet
Foto: Privat

Odin (18) savnet

Oppsummert

Odin André Hagen Jacobsen (18) fra Skaun ble meldt savnet av foreldrene etter at han ikke kom hjem fra en bytur i Trondheim. Politiet etterforsker forsvinningen.

 • Finsøk etter savnede Odin (18)

  Røde Kors skal i dag drive finsøk på land på Brattøra i Trondheim etter Odin André Hagen, som har vært savnet siden natt til 18. november.

 • Søker etter savnede Odin på land

  Søket etter 18 år gamle Odin Andre Hagen fortsetter på land i dag, konsentrert om Brattøra-området i Trondheim. Odin har vært savnet siden natt til søndag 18. november. Det er foreløpig ikke gjort nye funn eller observasjoner, opplyser politiet.

 • Skal vurdere nytt søk etter Odin

  I dag vil det vurderes om nye søk etter 18 år gamle Odin Andre Hagen skal iverksettes. Politiet har ikke mottatt alle overvåkingsvideoene de har etterspurt, men håper å få mer informasjon når de kommer. Arbeidet med å undersøke eiendelene som ble funnet på Brattøra fortsetter. Det skriver politiet i en pressemelding.

 • Letingen fortsetter i Trondheim

  Politiet fortsetter søket etter 18-åringen som har vært savnet i Trondheim i to uker. Søket ble gjenopptatt etter at passet, bankkortet og trolig mobilen hans ble funnet lørdag. Det søkes nå med både båt og dykkere, skriver Adresseavisen.

 • Søk avsluttet for dagen

  Søket etter savnede Odin André Hagen Jacobsen (18) i Trondheim er avsluttet for dagen, sier politiet til NTB. Det har blitt funnet bankkort, pass og mobiltelefon som knyttes til den savnede 18-åringen. Søket gjenopptas i morgen.