Dette kan bli RBKs første høst-signering

Rosenborg ønsker å hente Ranheim-spiller Gjermund Åsen.

Åsen og Bye

Ranheim-spiller Gjermund Åsen skal være på vei til Rosenborg.

Foto: Alley, Ned / NTB scanpix

Etter det NRK erfarer ønsker Rosenborg å hente Ranheim-spiller Gjermund Åsen. Dermed kan Gjermund Åsen bli Kåre Ingebrigtsens første signering som Rosenborg-trener.

Ingebrigtsen ønsket også å hente Åsen til spillerstallen i Viking da han var assistenttrener i klubben.

Åsen er tiltenkt en rolle som indreløper i Rosenborg.

Imponert i Ranheim

Gjermund Åsen kom til Ranheim nettopp fra Rosenborg i 2012, og har spilt 49 kamper i 2. divisjon for laget. Åsen står med 12 målscoringer for Ranheim.

Åsen oppga at det var flere grunner til at han ikke ønsket å fortsette spill for Rosenborg da overgangen til Ranheim ble klar i 2012. En av grunnene skal ha vært at han ikke fikk spille i sin favorittposisjon sentralt på midtbanen, så mye som han ønsket.

Nå ser det derimot ut til at ting har endret seg, og Åsen skal være på vei tilbake til Rosenborg, som lagets første høst-signering.

Sportslig leder i Rosenborg Erik Hoftun, har som policy å ikke kommentere overgangsrykter. Det har heller ikke lyktes NRK å få en kommentar onsdag kveld.

NRK har heller ikke fått en kommentar fra Gjermund Åsens rådgiver, Sverre Mauseth.

NRK anbefaler

Video fra Trøndelag

"Det e langt igjen te Royal Albert Hall", sang Åge Aleksandersen i 1975. I juni i år gjorde Åge og Sambandet alvor av drømmen. De reiste til London og holdt konsert i selveste Royal Albert Hall. Vi blir med på en historisk konsert, og møter en strålende opplagt Åge på og bak scenen.
Med metallsøkeren sin fant Magnus Meistad nesten 450 gram med 1700 år gammelt gull.
Ronja Røverdatter inntar Trøndelag, og borgen er en gammel klosterruin i Levanger.