Dette kan bli RBKs første høst-signering

Rosenborg ønsker å hente Ranheim-spiller Gjermund Åsen.

Åsen og Bye

Ranheim-spiller Gjermund Åsen skal være på vei til Rosenborg.

Foto: Alley, Ned / NTB scanpix

Etter det NRK erfarer ønsker Rosenborg å hente Ranheim-spiller Gjermund Åsen. Dermed kan Gjermund Åsen bli Kåre Ingebrigtsens første signering som Rosenborg-trener.

Ingebrigtsen ønsket også å hente Åsen til spillerstallen i Viking da han var assistenttrener i klubben.

Åsen er tiltenkt en rolle som indreløper i Rosenborg.

Imponert i Ranheim

Gjermund Åsen kom til Ranheim nettopp fra Rosenborg i 2012, og har spilt 49 kamper i 2. divisjon for laget. Åsen står med 12 målscoringer for Ranheim.

Åsen oppga at det var flere grunner til at han ikke ønsket å fortsette spill for Rosenborg da overgangen til Ranheim ble klar i 2012. En av grunnene skal ha vært at han ikke fikk spille i sin favorittposisjon sentralt på midtbanen, så mye som han ønsket.

Nå ser det derimot ut til at ting har endret seg, og Åsen skal være på vei tilbake til Rosenborg, som lagets første høst-signering.

Sportslig leder i Rosenborg Erik Hoftun, har som policy å ikke kommentere overgangsrykter. Det har heller ikke lyktes NRK å få en kommentar onsdag kveld.

NRK har heller ikke fått en kommentar fra Gjermund Åsens rådgiver, Sverre Mauseth.

Video fra Trøndelag

På dagen i dag er det 25 år siden det lokale bandet After Dark gikk over til å bli D.D.E. under en konsert på et utested i Namsos.
Det er akkurat 25 år siden de stod på scenen som D.D.E. for første gang. Siden lanseringa i hjembyen Namsos har de erobra landet og gitt oss ei rekke hits. Nå kan det være nye låter på gang.
Neste uke starter NM i hopp og kombinert i Trondheim. Vi har tatt turen til Granåsen og møtt noen av de som kanskje er framtidas NM- og OL-mestre.