NRK Meny
Normal

Northug: I'm sorry and I suck

Petter Northug beklager sin egen innsats under sesongåpninga på Beitostølen fredag. "I'm sorry and I suck" står det i meldinga han la ut på Instagram etter rennet.

Petter Northug
Foto: Bendiksby, Terje / NTB scanpix

Instagram

Dette var meldinga Petter Northug la ut på Instagram-kontoen sin etter sesongåpninga på Beitostølen fredag.

Foto: NRK

7132 personer hadde fredag kveld trykt liker på Petter Northugs siste oppdatering, som inneholder en bildeplakat med påskriften: "I`m sorry and I suck". Direkte oversatt betyr det: "Jeg er lei meg og jeg suger".

Ordknapp etter rennet

Northug ble knust av Martin Johnsrud Sundby i sesongåpninga på Beitostølen fredag.

Northug kom 25,8 sekunder bak Sundby, men han holdt seg imidlertid inne i pallkampen, og ble til slutt nummer tre – knepent slått av Didrik Tønseth.

Men det var en tydelig skuffa langrennsløper som møtte pressen etterpå. På vei ut av stadion ga han noen knappe svar til flokken av norske journalister.

Da er det kanskje greit å ta ut frustrasjonen på sosiale medier.

Northug har derimot emneknagget den selvkritiske meldingen sin på Instagram med: #quietonthefarm, #isuckinlife og #kveenmågå. Tilslutt i meldinga ber han om unnskyldning til familie og venner.

Video fra Trøndelag

Som på Armfeldts tid: I tidsriktige vadmelsuniformer gikk Holtaalske Skieløber Compagnie de to milene over Bukkhammaren, - på treski og med en stav.
Han har seksten verdensrekorder i skøyteløp og er regjerende verdensmester i tre distanser. For å holde seg i form, trener Arne Kjell Foldvik (83) med unge Falken-skøyteløpere i Trondheim.
Fotballfesten på Ranheim ble avlyst i tolvte time. Frustrerte Brann-supportere raser mot avgjørelsen.