NRK Meny
Normal

Nordtrønder vant 8,7 millioner

Lars Morten Myrslo fra Steinkjer kan legge økonomiske bekymringer til side, etter at lottotallene rullet hans vei i går. Myrslo selv fikk den lykkelige beskjeden i dag.

Nordtrønder med hovedgevinst

Lars Morten Myrslo satt på jobb i hjullasteren da han fikk beskjed om lottogevinsten. – Da måtte jeg stoppe opp ei vending, sier den sindige nordtrønderen.

Foto: Eivind Aabaken

57-årige Myrslo innkasserer hele 8.741.260 kroner etter å ha vært alene om å vinne hovedgevinsten i Vikinglotto.

Han kunne knapt tro det, da beskjeden kom fra Norsk Tipping på Hamar i formiddag.

– Jeg var nærmest i sjokk. Dette er jo ting man ikke venter seg, sier den ferske lottovinneren.

Myrslo som jobber på sagbruk, satt på jobb i hjullasteren da telefonen ringte.

– Da måtte jeg stoppe opp en vending, da, sier den sindige nordtrønderen.

– Det var min tur å ha flaks denne gangen, det var helt uvirkelig. Det er jo en fantastisk stor pengesum, fortsetter han.

Lars Morten Myrslo (57) vant 8,7 millioner krroner i Vikinglotto.

Det var en sindig, men lykkelig vinner som møtte NRK. Lars Morten Myrslo (57) fra Steinkjer vant 8,7 millioner i Vikinglotto.

Hørte på radio at nordtrønder hadde vunnet

Selv visste han ikke at det skulle bli en spesiell dag i livet hans, da han hørte på distriktsnyhetene i morgentimene at en nordtrønder hadde vunnet hovedgevinsten i Vikinglotto.

– Jeg hørte nyhetene på NRK P1 Trøndelag og fikk med meg at det var en nordtrønder som hadde vunnet mange millioner, men at Norsk Tipping foreløpig ikke hadde tatt kontakt med vedkommende. Jeg håpte jo at det kunne være meg, men hadde ikke en anelse om at det faktisk var meg det var snakk om. Men så viste det seg jo at det faktisk var jeg som hadde vunnet!

Har ikke spilt i mange år

Den nybakte mangemillionæren har nok hatt ekstra mye flaks. Han har nemlig ikke spilt lotto i årevis.

– Jeg har spilt for ca. 200 kroner i uka de siste par årene og vunnet noen småpremier nå og da.

Men denne gangen ble du altså millionær?

– Ja, millionær ja, det skulle en ikke tro.. men det går an å ha flaks. Kjempeartig, det er så fantastisk at..., uttrykker den sympatiske mangemillionæren.

Forblir den samme

Steinkjerbyggen lar neppe den store pengesummen gå nevneverdig inn på seg. Han tror nemlig ikke at den nye statusen som mangemillionær vil forandre livet i stor grad.

– Veldig lite tror jeg, veldig lite. Fortsetter nok med det jeg holder på med. Jeg trives så godt i jobben, så jeg fortsetter nok med det. Så får vi tenke litt på hva vi skal bruke pengene til, sier Myrslo, som ikke lar seg friste av eksempelvis et nytt hus.

– Har hus som jeg trives godt i, så jeg fortsetter å bo der ja. Får vel snakke med banken etter hvert, for å få dem til å hjelpe meg litt, sier han.