Nok en seier til Ranheim

Ranheim beholder ledelsen i 1. divisjon etter at Mjøndalen ble beseiret i Abrahallen i kveld.

Video Ranheim - Mjøndalen

Laster innhold, vennligst vent..

Det ble et tett og jevnt oppgjør mellom Ranheim og Mjøndalen i kveldens kamp i Abrahallen. Hjemmelaget hadde likevel et lite overtak i starten av kampen, og da Robert Stene banket til fra ca. 20 meter, kunne RIL notere 1-0 etter ett kvarter. De følgende minuttene ble relativt sjansefattige, men etter knappe halvtimen var ranheimangriperen på pletten igjen. Etter en pasning fra Michael Jamtfall rev han seg løs og klinte ballen i mål til 2-0. En kjempeprestasjon! Stenes åttende mål i årets 1. divisjon.

- Vi var trøtte i dag så det var deilig å få treff og tidlig scoring. Etter som det gikk så bra på det første forsøket, fikk jeg lyst til å prøve på det samme en gang til. Det gikk jo bra det også , var kommentaren etter kampen.


Gjestene fra Nedre Eiker kom mer med i kampen etter pause og burde kanskje redusert allerede etter 49 minutter, men headingen fra Alsaker endte over tverrliggeren. En reaksjonssterk Linberg i ranheimmålet stoppet ellers de avslutningene som gikk på mål. Ekstra spenning ble det likevel mot slutten. Etter kraftig press fikk Mjøndalen kjempet til seg et straffespark, som Erik Midtgarden sikkert ekspederte i mål. Til tross for flere store sjanser og desperate angrep greide aldri bortelaget å utligne og 2-1 ble sluttresultatet i kampen.

Per Joar Hansen oppsummerte slik:

- Det er imponerende at vi igjen vinner en jevn kamp. Vi hadde førsteomgangen og Mjøndalen hadde andreomgangen. Vi virket veldig mentalt trøtt og sliten når vi går vi gikk ut på banen etter pausen. Etter en god førsteomgang med to flotte scoringer, detter vi veldig nedpå. Strukturen og agressiviteten er dårlig, og vi får ikke til angrepsspillet som vi skal. Mjøndalen spiser seg dermed inn i kampen, skaper en tre-fire gedigne sjanser og får en fortjent scoring på straffespark, men imponerende nok så vinner vi - igjen.