NRK Meny

Nidaros Hockey

 • Opprykket glapp for Nidaros

  Det så lenge lyst ut, men Nidaros Hockey greide ikke å rykke opp til eliteserien. Det ble klart etter at trønderne torsdag kveld tapte 2-3 borte for Comet. Samtidig vant Kongsvinger overraskende sin match borte mot Manglerud Star. Dermed er det de to sistnevnte lagene som får ta turen opp til øverste nivå.

 • Comet tilbake i føringen

  Comet leder 3-2 hjemme mot Nidaros Hockey. Trønderne må vinne eller få hjelp av Manglerud Star for å sikre opprykk til eliteserien.

 • Comet har utliknet

  Vertene fra Halden har utliknet til 2-2 mot Nidaros Hockey. Trønderne sikrer opprykk til eliteserien dersom de vinner. Det kan imidlertid også holde med tap, dersom Kongsvinger også taper sin match mot Manglerud Star.

 • Nidaros har tatt føringen

  Niklas Unger Nilsen har gitt Nidaros Hockey føringen i bortemøtet med Comet. Stillingen er 2-1 i trøndernes favør. Vinner Nidaros, rykker de opp til eliteserien.

  Nidaros Hockey
  Foto: Tom Arntsen

Video fra Trøndelag

Han har seksten verdensrekorder i skøyteløp og er regjerende verdensmester i tre distanser. For å holde seg i form, trener Arne Kjell Foldvik (83) med unge Falken-skøyteløpere i Trondheim.
Fotballfesten på Ranheim ble avlyst i tolvte time. Frustrerte Brann-supportere raser mot avgjørelsen.
Tellefsen antyder at Liv Ullmann duppet av under den nye Trondheims-filmen. - Det beste i meg kommer herfra, sier Liv Ullmann etter å ha sett filmen på Kosmorama.