NRK Meny
Normal

Nettsuksess for Tore på sporet

Siden Tore Strømøy opprettet bloggen sin, har over 120 000 vært innom den.

Tore på sporets blogg

Tore Strømøy skrive alt på bloggen selv.

Foto: NRK

– Nå baller det bare på seg, sier Tore Strømøy til NRK Trøndelag.

Bloggen ble opprettet 4. oktober i år, og hadde til og med forrige søndag 70 000 treff. Denne uka har over 50 000 vært innom bloggen og lest det Tore Strømøy har skrevet.

Søndag sendes det femte programmet i serien på NRK1.

Mest populære blogg

NRK har tilsammen 29 blogger. Tore Strømøys "Tore på sporet-blogg" hatt opp mot åtti prosent av alle bloggtreffene.

– Folk er helt ville. Det er kjempeartig, vi er stolte av bloggen og setter stor pris på interessen, sier Strømøy.

Besøk: Tore på sporet-bloggen

Forrige søndag viste Tore en reportasje om to brødre fra Nesna på NRK1. Fortsettelsen av reportasjen ble lagt ut eksklusivt på bloggen rett etter sendinga. Klippet har blitt avspilt over 20 000 ganger.

Se det eksklusive klippet her (artikkelen fortsetter under videoen)

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

Skriver hver dag

Strømøy er innom bloggen hver dag, og mener at ikke alle tv-personligheter er like flinke til å svare tilhengerne sine.

– Mange gjør seg utilgjengelige, og svarer publikum via en manager. Det gjør ikke jeg. Bloggen og Facebook er en fin måte å kommunisere med publikum på. Leserne kan snakke direkte med meg og komme med kommentarer. Det lærer jeg mye av, sier han.

Tore Strømøy innrømmer at han sliter litt med den tekniske delen av å opprettholde en blogg, men han frå hjelp til den biten. Alle innleggene skriver han selv.

- Dette er jo et nytt verktøy for meg. Jeg skriver etterlysninger,og folk er helt ville etter dem. Jeg legger ut nye ting på bloggen hele tiden, sier han.

Populær på TV også

På det meste har over én million seere sett Tore på sporet på NRK1.

Etter å ha fått både ris og ros både fra publikum og media, har Tore nå selv åpnet for at folk skal få si sin hjertens mening om programmet på hans egen blogg.

– Helt sprøtt

Tore Strømøy sier at det stadig kommer nye ivrige tilhengere på nettet. Han er overveldet over alle positive bemerkninger fra publikum.

– Det var en som prøvde å si noe negativt om Tore på sporet på Facebook-gruppa. Det var som å hoppe i et basseng med pirayaer. Personen ble kasta ut av de andre medlemmene. Det var rett og slett helt sprøtt å se på, sier Strømøy.

Facebooksiden til Tore på Sporet har over 30 000 medlemmer.

”Ja, Tore på sporet er et must, mye som skal til for at jeg skal å glipp av det, men heldigvis kan jeg evt. se det på nrk.no etterpå. Takk for at vi får være med på alle gledesstundene :-)”

Tore på Sporet tilhenger på Facebook

"Min første nær-Strømøy opplevelse fant sted i skolegården på Steindal (Nardo) en gang på 90-tallet. Dattra hannes gikk et par klassa under mæ, og han kjørt a t skolen.. på motorsykkel.. i skinnjakke og skinnbukse! Det va herlig og tettsittende :D"

Tore på Sporet-tilhenger på Facebook