Nesten utsolgt for MGP-billetter

Melodi grand prix-feber på Ørlandet. 2500 delfinale-billetter er så godt som solgt.

Artistene som skal opptre i Ørland i MGP 2010
Foto: Fredrik Arff/ NRK/ Dinamo

11 dager før den første delfinalen i Melodi Grand Prix går av stabelen på Ørlandet er de fleste av de 2500 billettene solgt. Billettsjef Margaret Aune Klette er naturlig nok svært fornøyd.

– Vi ligger kjempegodt an til å fylle hangaren. Det er få billetter igjen. Vi hadde trodd at vi skulle selge billetter helt frem til arrangementet, men det kan vi bare glemme, for nå er det straks fullt, sier Klette til NRK Trøndelag.

Krevde 30000 innbyggere

Produksjonsselskapet Dinamo story, som produserer hele MGP-sirkuset for NRK, har til nå krevd at et arrangørsted minst må ha 30.000 innbyggere.
Derfor har delfinalene tidligere år kun vært arrangert i byene.


På Brekstad bor det 1800 innbyggere, og ca 5000 i hele kommunen. Derfor var det knyttet stor spenning til om det ville komme nok publikum til å lage den stemningen som showet må ha, Billettsjefen tror hun vet hvorfor det har gått så bra.

– Vi får besøk av store stjerner og det blir et spektakulært show. Det har vi klart å formidle til folk. Det er et fantastisk arrangement. I tillegg skal det gå på tv. Vi har ikke gjort slike ting før, så det i seg selv er fantastisk spennende, sier Klette.