Nest best i Norden

Stod Volley slo begge de danske storlaga i årets Nordic League , og er dermed det nest beste kvinnelaget i Norden.

Stod Volley nest best i Norden.

Stod Volley slo i helga de to topplaga fra Danmark.

Søndagens kamp mot den danske serietoeren Holte ble spennende, til tross for at de kivet om andre- og tredjeplass.

Stod Volley

Hildegunn Myhn (t.h.) er kaptein på Stod Volley.

De fire beste


Stod var i år arrangørklubb for det som regnes som nordisk mesterskap i kvinnevolley. De to beste laga fra Norge og Danmark var i helga samlet i Steinkjerhallen, og alle laga spilte kamper fredag, lørdag og søndag. Oslo Volley leder serien her til lands, med Stod som nummer to. Brøndby troner øverst i Danmark. Holte på andreplass.

Oslo vant

Allerede før siste kampen søndag ettermiddag visste begge lag at Oslo Volley hadde tatt hjem seieren. Oslo-jentene vant tidligere på dagen mot Brøndby, og slo lørdag Stod-jentene. Selv om Stod og Holte spilte for 2.og 3.-plass ga ingen av laga ved dørene.

Stod Volley mot Holte

Det var spenning til siste slutt da Stod slo danske Holte i Nordic League.


Første sett vant Stod. Andre sett tok de også. Da tredje sett var over satt hjemmepublikummet med en urolig følelse i magen; Holte hadde lirket og smashet og snudd kampen til sin fordel, og så ut til å hente inn Stod Volley.

Nervepirrende

Men i fjerde sett satte Stod på turboen, og hadde ei stund en sjupoengsledelse. Den ledelsa klarte de ikke å holde ut kampen, og det var nervepirrende for publikum til siste slutt. Stod slo Holte 1-3, og kan nå skilte med å være det nest beste volleyballaget i Norden.