Motorpsycho i full bredde

Trondheimsbandet Motorpsycho skal fremføre sin siste plate «The Death Defying Unicorn» i full bredde i Operaen og i Olavshallen i november.

Motorpsycho

Motorspycho lover mer dynamikk enn i kvartettversjonen når de fremfører «The Death Defying Unicorn» i full bredde, men garanterer at det fortsatt skal buldre kraftig.

Foto: Øystein Otterdal / NRK

Med på laget har de TrondheimSolistene, Ståle Storløkken, Trondheim Jazzorkester og Ola Kvernberg.

Det gjelder å kjenne sin besøkelsestid, for konserten i Olavshallen blir sannsynligvis den siste der verket spilles med full besetning, skriver Adresseavisen.

Ikke mye tid til øving

Motorpsycho i London

Motorpsycho har fremført den siste plata som kvartett blant annet i London.

Foto: Frode Dreier / NRK

På årets turne har Motorpsyhco fremført hele «The Death Defying Unicorn» som en kvartett, med Ståle Storløkken på keyboard.

Nå trøkker de til med de samme stryker- og blåsearrangementene som på plata.

Bassist og vokalist Bent Sæther og gitarist Hans Magnus «Snah» Ryan tror den omfattende produksjonen skal gå bra, og har ikke satt av mer enn to dager til øving med alle til stede.

– Vi skyter litt fra hofta, men føler oss trygge på at det blir bra læll. Musikken er jo skrevet, det er få løse tråder. Vi KAN denne plata, det er bare snakk om å «super size» det. Så skal vi jo spille med skjerpa folk som vi stoler på, sier Sæther til Adresseavisa.

Rift om billettene

Da Motorpsychos konsert i Operaen 11. november ble lagt ut for salg i januar, raste de beste plassene ut på få timer, og på få uker ble samtlige billetter solgt ut.

Det ble derfor satt opp en ekstrakonsert i Operaen samme dag, og en uke senere blir det konsert i Olavshallen i Trondheim.

– Det er fryktelig komplisert å samle så mange musikere på samme tid. Sannsynligvis er dette siste sjanse, sier produsent Svein Bjørge til Adresseavisen.

Billettsalget til konserten i Olavshallen starter førstkommende fredag.