NRK Meny

Mobilnett nede i Lierne

  • Mobilnettet er fortsatt ikke oppe

    Mobilnettet i Kvelia i Lierne har vært nede siden tirsdag kveld på grunn av tordenvær. Feilen skulle være rettet til kl 14 i dag, men det har ikke lykkes. – Det er en stasjon som har havarert, så det jobbes med å reparere den nå, sier ordfører i Lierne, Bente Estil. Hun understreker at fasttelefonnettet fungerer, og sier at fasttelefonen i Kvelibua er tilgjengelig for de som ikke har fasttelefon, og trenger å ringe.

  • Mobilnett skal være oppe til kl 14

    Mobilnettet er fortsatt nede på Kvelia i Lierne, men Telenor har sagt at feilen skal være rettet til klokken 14. Nettet har vært nede siden tirsdag kveld, og rammer 50 beboere i området.

  • 50 husstander uten telefonnett

    Omtrent 50 husstander i Kvelia i Lierne har vært uten telefonnett i et døgn. Fungerende rådmann i kommunen, Merete Gjertsås, sier det er brudd på basestasjoner og tror det kan skyldes kraftig tordenvær tirsdag.

Video fra Trøndelag

Som på Armfeldts tid: I tidsriktige vadmelsuniformer gikk Holtaalske Skieløber Compagnie de to milene over Bukkhammaren, - på treski og med en stav.
Han har seksten verdensrekorder i skøyteløp og er regjerende verdensmester i tre distanser. For å holde seg i form, trener Arne Kjell Foldvik (83) med unge Falken-skøyteløpere i Trondheim.
Fotballfesten på Ranheim ble avlyst i tolvte time. Frustrerte Brann-supportere raser mot avgjørelsen.