NRK Meny
Normal

Mix: – Det skader ikke at Kåre blir trener

Det uavklarte trenerspørsmålet i Rosenborg gjør at Mikkel Diskerud venter med å ta en endelig avgjørelse om å signere ny kontrakt.

Mikkel Diskerud

Mikkel Diskeruds kontrakt går ut ved sesongslutt. Han er positiv til å signere ny kontrakt, hvis Kåre Ingebrigtsen fortsetter som trener.

Foto: Alley, Ned / NTB scanpix

RBK-spiller Mikkel «Mix» Diskeruds kontrakt går ut ved sesongslutt. Tidligere har midtbanespilleren ymtet frempå at han har lyst til å signere ny kontrakt, men det har latt vente på seg.

Norskamerikaneren sier at det er flere ting som skal falle på plass før han signerer, og en av disse tingene er hvem som blir hovedtrener til neste år.

– Hvis Kåre Ingebrigtsen fortsetter som Rosenborg-trener, skriver du ny kontrakt?

– Jeg kan si så mye at det skader absolutt ikke at Kåre Ingebrigtsen blir trener, sier «Mix».

– Jeg synes det har fungert veldig bra under Kåre og jeg liker å spille under han, fortsetter han.

– Alle liker "Bruttern"

Både Odd-trener Dag-Eilev Fagermo, Trond Sollied og Ole Gunnar Solskjær har blitt lansert som kandidater, men førstnevnte trakk seg fra trenerkampen da han signerte ny kontrakt med telemarkingene.

Ingebrigtsen

Her presenterer styreleder Ivar Koteng (t.v.) Kåre Ingebrigtsen som ny hovedtrener i juli. Samtidig ble Erik Hoftun (t.h.) ny assistent.

Foto: Alley, Ned / NTB scanpix

Mye tyder på at det er Kåre Ingebrigtsen som får tillit som hovedtrener, og til neste år. Styreleder i Rosenborg, Ivar Koteng har også gått langt i å antyde at Ingebrigtsen blir ny hovedtrener.

– Vi har fått beskjed om at styret bestemmer seg for hvem som skal bli ny hovedtrener i løpet av de neste ti til fjorten dagene. Det er ikke så vanskelig å se at alle liker Kåre Ingebrigtsen, så det kan fort bli han, sier Mikkel Diskerud.

LES: Dette er «Kåre-effekten»

Skulle ønsket sesongen varte lengre

Rosenborg feirer sølv

Rosenborg kunne feire sølvet etter å ha slått Strømsgodset i årets siste kamp.

Foto: Alley, Ned / NTB scanpix

Rosenborg avsluttet sesongen sterkt. Trønderne vant ni av sine siste ti kamper, noe som gjør at de var det beste laget i siste tredjedel av sesongen. Stemningen i laget var så god på slutten, at spillerne gjerne skulle ha spilt flere kamper.

– De siste ti, tolv kampene har vært utrolig morsomme. Jeg skulle nesten ønske at sesongen varte litt lengre, sier midtbanespilleren.

LES: Snappet sølvet: – En deilig følelse

Drar på ferie til USA

RBK-gutta reiser på ferie 1. desember. Da skal Diskerud og lagkamerat Ole Selnæs blant annet til Los Angeles og Las Vegas.

– Vi skal på roadtrip. Jeg regner med at det blir litt fotballsnakk også. Vi får se litt tilbake på sesongen, på hva vi gjorde rett og hva vi gjorde galt. I tillegg skal vi være litt på styrkerommet for å bli enda større, sier «Mix».

LES: Her møter «Mix» Kevin Keegan