NRK Meny
Normal

Mistillit til Rock City-styret

Fremskrittspartiet i Namsos reagerer sterkt på at styret i Rock City vil kvitte seg med daglig leder Åsmund Prytz.

Rock City Namsos
Foto: Espen Sandmo / NRK

Svein Tore Wolff i Namsos Fremskrittsparti

Svein Tore Wolff mener styret tabber seg ut om de sparker Rock Citys redningsmann.

Foto: Espen Sandmo / NRK

– Prytz har gjort en god jobb for selskapet, og jeg har mistet all tillit til styret, sier Frps gruppeleder i Namsos, Stein Tore Wolff til NRK

Uenighet om Rock Citys veivalg framover skal være årsaken til at styret vil ansette ny daglig leder. Åsmund Prytz har i snart to år jobbet med å få Rock City-økonomien på rett kjøl, og nå går selskapet i pluss.

Tidligere har både Høyre og SV i Namsos gitt utrykk for at de er usikre på om Rock City har ei framtid. Begge partiene etterlyser svar, og mener de har blitt for dårlig orientert i saken. SV vil kaste styret. Ordfører Morten Stene sier alle partiene er orientert av styreleder, men at det er styret som håndterer saken - et styre som har hans fulle tillit.

– Når vi har fått en så god leder som Åsmund Prytz, som vi mener bør fortsette, så ødelegger det i stor grad at styret ikke vil ha ham, sier Wolff.

Kommunen overtok

Rock City i Namsos er et ressurssenter for pop og rock, og ble åpnet 11. november i 2011. Ett år senere slet selskapet med et underskudd på rundt ti millioner kroner, og det endte med at Namsos kommune i fjor sommer overtok Rock City.

– Alle kortene må på bordet slik at vi får et møte med styret og Prytz slik at vi får lagt det dødt. Vi kan ikke ha det slik som dette, sier Wolff.

Nekter å gå av

Verken Prytz eller styreleder Gunnar Robert Sellæg vil si noe til media. Stein Tore Wolff mener styrets håndtering av saken har vært for dårlig.

– Jeg er skuffet over styret i Rock City. Jeg føler meg lurt etter det møtet vi hadde i sommer. De la frem en veldig sminket sannhet. Nå har jeg fått dokumentasjon i ettertid som viser at det styret kommer, ikke henger på greip. Jeg har gitt styret min mistillit, sier Wolf til NRK.

NRK har vært i kontakt med styreleder i Rock City, Gunnar Robert Sellæg. Han ønsker ikke å kommentere uttalelsene til Stein Tore Wolff.