Millionunderskudd for Rosenborg

For tredje år på rad sitter Norges mest populære fotballklubb med et syvsifret millionunderskudd.

RBK feirer utligning.

Spillerne går for gull, ledelsen for null. Etter mange år med millionunderskudd jobbes det nå for bedre resultater i RBK.

Foto: Skaug, Thomas Rasmus / SCANPIX

Ifølge adressa.no budsjetterte fotballklubben med underskudd. Resultatet på 21,9 millioner er en halv million bedre enn konsernet antok å ende opp med.

– Kostnadene er på vei ned over hele linja, og vi har ikke ubegrensede midler. Jeg føler vi har armslag for god sportslig satsing, sier daglig leder Nils Skutle om situasjonen til Adressa.no.

Slet med publikumstallene

Til tross for store minustall er fjorårets resultat langt i fra det verste. Adressa opplyser at klubben i 2009 hadde et underskudd på over 44 millioner kroner.

NRK meldte i 2010 om dårlige publikumstall på den ellers så populære stadionen.

Går for gull, og null

Med gode resultater på banen de siste årene er forventningene til de over 100 000 fansene høye. Det er også forventningene hos ledelsen i klubben.

– Vi har aldri gått inn i en sesong hvor vi har sagt at vi ikke tror på gull. Det gjør vi ikke nå, heller, sier Skutle.

adressa.no melder at konsernet i år budsjetterer med å gå i null.

Video fra Trøndelag

Arnt Helge Volden gjorde et oppsiktsvekkende funn da han gikk seg på et hvalbein i Agdenes. som trolig er mellom 8000-12000 år gammel i Agdenes
Trøndere har alltid satt pris på en god kopp kaffe, men for 20 år siden ble vi introdusert for en ny smaksopplevelse - siden da har det dromedar kaffebar blitt en stor og sentral del av Trondhjems kaffekultur .
En kulokk av Grieg stod på programmet da musikere fra Luftforsvarets musikkorps opptrådte for et helt nytt publikum på Skatval i dag.