NRK Meny
Normal

– Molde vil slite med å ta oss igjen med tap i kveld

RBK-kaptein, Mike Jensen, mener Rosenborg kan ta et langt skritt mot seriegull med seier over Molde i dag.

Per Egil Flo

Mike Jensen har vært med på flere tøffe kamper mot Molde. Her i duell med Moldes Per-Egil Flo under hjemmekampen mot Molde i 2014.

Foto: Ned Alley / NTB scanpix

Laster innhold, vennligst vent..

– Nå er ikke Molde vår eneste konkurrent, men det er klart at det vil være et langt skritt på vei med seier, det sier seg selv, sier en offensiv Mike Jensen før den viktige hjemmekampen mot Molde.

Utsolgt

Rammen før kveldens kamp kunne ikke vært bedre. Fint vær og et utsolgt Lerkendal stadion gjør at alt ligger til rette for en fin fotballkamp.

Før dagens oppgjør leder Rosenborg serien med fem poeng foran Molde. Med seier i kveldens kamp, kan laget ta ferie med åtte poengs ledelse.

– Om vi har åtte poeng til Molde, så blir det vanskelig for dem. Det er fortsatt mange kamper igjen så vi skal ikke spekulere for mye heller, men det er klart at åtte poeng er mye, sier Jensen.

Prestisjeoppgjør

Kåre Ingebrigtsen før Molde-kampen

Kåre Ingebrigtsen kjørte ei rolig treningsøkt fredag før hjemmekampen mot Molde. Han håper RBK kan ta ferie med åtte poengs ledelse lørdag kveld.

Foto: Jørgen Pettersen / NRK

Selv om det er utsolgt stadion og toppoppgjør i eliteserien, så prøver trener Kåre Ingebrigtsen å gi inntrykk av at dette kun er en vanlig fotballkamp. Men kampene mellom de to erkerivalene er alltid noe ekstra, både for spillerne og fansen.

Det har blant annet flere ganger vært bråk mellom supporterne til lagene i forbindelse med kampene. I fjor oppfordret blant annet en RBK-supporter til drap på Moldes Mushaga Bakenga.

Ingebrigtsen tror likevel det blir en fin, men tøff, kamp i morgen.

– Det er alltid mye styr rundt disse kampene mot Molde, men for oss er dette en vanlig kamp og vi forbereder oss på samme måte som alltid. Vi har vært gode på Lerkendal og vi skal være gode i morgen også, sier Ingebrigtsen.

Laster innhold, vennligst vent..

Video fra Trøndelag

Om få uker er en ny film som dokumenterer 100 Rosenborg -år klar
Fjellklatreren Adam Ondras suksess i Hanshelleren har gitt Flatanger omtale langt utenfor Norges grenser.
Sverre Magnus Selbach fikk oppfylt fiskedrømmen da han fikk en 1,8 meter lang svartskate på kroken i Trondheimsfjorden.