Menn sikta for voldtekt av kvinne

 • Henlegger siktelse mot fire menn

  Politiet har henlagt sakene mot fire menn som var siktet for å ha voldtatt en kvinne i Levanger i august. For tre av dem er det ikke er nok bevis for voldtekt, opplyser politioverbetjent Hilde Mari Musum til NRK. For den fjerde mener politiet at det ikke har skjedd noe straffbart.

 • Isolasjon for voldtektssiktede menn

  De fire mennene som er varetektsfengslet for voldtekt av en kvinne i 20-årsalderen ved Levanger, skal sitte i full isolasjon i to av fire uker. Det går det fram av kjennelsen fra Sør -Trøndelag tingrett.

 • Fire menn fengslet for voldtekt

  Fire menn er varetektsfengslet i fire uker, siktet for voldtekt av en kvinne i 20-årsalderen. De siktede er i alderen 18 til 20 år og nekter straffskyld. Voldtekten skal ha skjedd på en adresse utenfor Levanger natt til lørdag, der alle er bosatt.

 • Nekter straffskyld for voldtekt

  Fire menn i alderen 18 til 20 år nekter alle straffskyld etter at de er siktet for voldtekt av en kvinne i 20-årene i Levanger i helga. Mennene ble mandag framstilt for varetektsfengsling, men kjennelsen er ennå ikke kjent, skriver Adresseavisen. Politiadvokat Kjersti Brandsegg Moe frykter de siktede vil kunne ødelegge bevis i saken, dersom de ikke blir satt i fengsel.