NRK Meny
Normal

McCartney forever for Eirin

Det har fortsatt ikke helt gått opp for sytten år gamle Eirin at hun fikk drømmen sin oppfylt da Paul McCartney tok henne opp på scenen i Oslo.

Eirin Elvrum

Eirin Elvrum fra Trøndelag er fortsatt i hundre etter møtet med Paul McCartney.

Foto: Kristin Heggdal / NRK

– Jeg har det helt utrolig, det er vanskelig å få sove. Jeg må se på armen hele tida for å være sikker på at det faktisk skjedde.

Eirin Elvrum

Eirin har vært fan av the Beatles og Paul McCartney i lang tid.

Foto: Kristin Heggdal / NRK

Det sier Eirin Rismark Elvrum fra Trondheim til NRK. Tirsdag kveld fikk hun oppfylte sitt ønske om å bli tatt opp på scenen av Paul McCartney, og det skulle bare bli enda bedre.

Med seg hadde hun nemlig et skilt der det stod at hun ville få armen sin signert slik at hun kunne tatovere den, og rockelegenden var ikke vond å be.

– Hva står det her? «Signér armen så jeg kan tatovere det. Moren min godkjenner det.» Ja, det er jo bra, sa McCartney da Eirin sto med han på scenen.

Eirin Rismark Elvrum ble tatt opp på scenen og fikk armen signert av Paul McCartney. Neste dag foreviget hun signaturen med en tatovering.

Se video fra da Eirin fikk møte Paul McCartney

– Blitt litt kjendis

To dager senere er Eirin fortsatt i hundre. Hun har blitt omtalt både av NRK og Adressa, og var torsdag ettermiddag gjest på radioen hos NRK Trøndelag.

– Det er utrolig artig, jeg har aldri vært i avisa før, og nå har jeg nesten blitt en lokal kjendis. Det har vært veldig mange henvendelser på Facebook og sånne ting. Det var noen sa at jeg ikke skulle vaske meg, så de kunne ta på meg og nesten ta på Paul McCartney, ler Eirin.

Hun sier McCartney var veldig hyggelig da de sto ansikt til ansikt.

– Han virka veldig hyggelig, var blid og sa «bye, darling». Jeg så han la merke til meg og plakaten tidlig i konserten, så jeg hadde et håp.

Kommer ikke til å angre

Eirin forteller at mora hennes var med da hun tok tatoveringen, men ikke på konserten, noe hun angrer på i ettertid.

– Jeg fikk ideen da jeg så ei dame bli tatt opp på scenen for noen år siden. Jeg tenkte litt «hvorfor ikke» da jeg skulle dra, men jeg hadde egentlig ikke trodd det skulle gå.

Noen tatoveringer kan man kanskje angre på i ettertid, men det kommer ikke til å skje i Eirins tilfelle.

– Overhodet ikke. Nå skal jeg på jobb til helga og vise den frem og fortelle historien. Det er nok en historie jeg aldri vil bli lei av å fortelle.

Video fra Trøndelag

Han har seksten verdensrekorder i skøyteløp og er regjerende verdensmester i tre distanser. For å holde seg i form, trener Arne Kjell Foldvik (83) med unge Falken-skøyteløpere i Trondheim.
Fotballfesten på Ranheim ble avlyst i tolvte time. Frustrerte Brann-supportere raser mot avgjørelsen.
Tellefsen antyder at Liv Ullmann duppet av under den nye Trondheims-filmen. - Det beste i meg kommer herfra, sier Liv Ullmann etter å ha sett filmen på Kosmorama.