NRK Meny
Normal

MC-fører alvorlig skadet etter krasj

En mann i midten av 20-årene er alvorlig skadet etter å ha krasjet med en bobil på E6 ved Ler i Melhus kommune i Sør-Trøndelag.

trafikkulykke ved ler

SE VIDEO: En person er alvorlig skadet etter å ha krasjet med bobil på E6 i Ler.

mc-ulykke ved Ler

Det dannet seg lang kø på E6 sørover fra Trondheim etter ulykka.

Foto: Frank Almås / NRK

– Føreren av motorsykkelen er alvorlig skadet, men slik vi har forstått det skal han være bevisst, sier operasjonsleder ved Sør-Trøndelag politidistrikt, Wiktor Pedersen til NRK.

Innsatsleder på stedet, Geir Arne Sjøhagen, forteller at MC-føreren skal ha pådratt seg bruddskader. Vedkommende ble fraktet i ambulanse til St. Olavs Hospital i Trondheim etter kollisjonen ved Pilbrua på Ler.

Klokken 15.00 melder sykehuset på sine nettsider at mannen ligger til operasjon, og betegner tilstanden hans som alvorlig, men stabil.

– Vi har foreløpig ikke full oversikt over hvordan kollisjonen har skjedd, men vi vet at motorsykkelen har kommet borti speilet til bobilen og at de kom fra hver sin retning, sier Pedersen.

Snakker med vitner

Føreren av bobilen skal ikke ha pådratt seg skader.

– Vi har snakket med noen av de involverte på stedet og skal få forklaringer fra uavhengige vitner til hendelsen. Vi fotograferer også åstedet og får etter hvert prøve å se årsakssammenhengen, sier innsatsleder Sjøhagen til NRK.

E6 ved Ler på strekningen mellom Oppdal og Trondheim var midlertidig stengt etter trafikkuhellet, men ble åpnet igjen klokka 13.30.

trafikkulykke ler

Det er trafikale problemer på E6 ved Ler etter trafikkulykka som skjedde like etter klokken 12.00 tirsdag.

Foto: Geir Island