NRK Meny
Normal

Martinsen vraket igjen

NHL-proff Andreas Martinsen fra Trondheim, ble tirsdag vraket i andre kamp på rad.

Andreas Martinsen

NHL-proff Andreas Martinsen fra Trondheim, ble tirsdag vraket i andre kamp på rad.

Foto: David Zalubowski / Ap

Andreas Martinsen ble vraket fra Colorado Avalanches tropp mot Chicago. Martinsen har fått litt mindre istid i det siste, og nå ble han vraket for andre gang etter at han kom opp i NHL-troppen i november.

Den norske hockeyproffen som ble hentet opp fra farmerlaget i november i fjor, forstod tidlig denne uka at det gikk mot vraking.

– Jeg skjønte det vel egentlig i går på treningen, når jeg så hvilken rekke jeg var i. De har sagt at jeg kanskje ikke har prestert sånn de vil at jeg skal gjøre, og vært like fysisk som jeg var i de andre kampene hvor jeg har spilt bra. Men det er sånn det er, så jeg får bare prøve å fortsette, sier 25 år gamle Martinsen til TV 2.

Ikke redd for degradering

Trønderen hadde assist for Colorado senest mot Los Angeles Kings i starten av januar. Siden det har det ikke gått på skinner, men han er ikke redd for at han nå blir sendt ned på farmerlaget San Antonio Rampage.

– Du vet jo at hver eneste kamp du spiller kan bli den siste. I starten var jeg forberedt på å få beskjeden om å dra ned igjen til AHL, men jeg føler meg som en del av laget. Nå har jeg vært her lenge, og føler jeg har fått min rolle. Fått respekt av de på laget, og vist at jeg hører hjemme her. Men det gjelder å være hver dag, for ellers så kan det fort være over, sier Martinsen.

Laget hans Colorado tapte 1–2 mot Blackhawks.

I en annen NHL-kamp tirsdag, tapte Mats Zuccarello og hans New York Rangers 2–3 da de møtte New Jersey Devils på bortebane.