NRK Meny
Normal

Mann til sykehus etter knivstikking

En mann er sendt til sykehus med alvorlige stikkskader i magen etter et slagsmål i Steinkjer sentrum. En annen mann er pågrepet etter hendelsen.

Knivstikking i Steinkjer

Episoden skjedde på nordsia i Steinkjer.

Foto: Thomas Jergel

Politiet i Nord-Trøndelag fikk melding om slåssing i Steinkjer klokken 23.10 lørdag kveld. Én person ble liggende igjen, mens en annen stakk av fra stedet.

Den skadde er innlagt på sykehuset i Levanger med alvorlige skader. Det dreier seg om stikkskader i magen med et ukjent redskap, opplyser politiet via Twitter.

Raskt pågrepet

En person ble pågrepet klokken 23.39 og siktet for forholdet. Ifølge Trønder-Avisa er begge de involverte menn.

Ifølge vitner avisen har snakket med, har voldshendelsen skjedd på et fortau på Nordisa i Steinkjer sentrum. Bakgrunnen for episoden er ikke kjent.

– Vi kjenner ikke alle detaljene ennå, sier operasjonsleder Stig Rune Sagen i Trøndelag politidistrikt til Trønder-Avisa.

Offer i 20-årene

Politiets krimteknikere jobbet natt til søndag på åstedet.

Sykehuset Levanger skriver i en pressemelding at en mann i 20-årene får behandling for alvorlige skader. Søndag morgen er tilstanden alvorlig, men stabil.

Ifølge et vitne på stedet skal slåsskampen ha skjedd i forbindelse med en fest i området.

– Dette er to personer av utenlandsk opprinnelse som er bosatt med lovlig opphold i Steinkjer. Begge er i 20-årene, sier etterforskningsleder Leif Gundersen ved Steinkjer politistasjon til Adresseavisen.

Siktede vil bli avhørt i løpet av søndag.

Laster Twitter-innhold
Knivstikking Nordsia

Flere politipatruljer rykket ut etter meldinger om voldsepisoden i Steinkjer.

Foto: Thomas Jergel