Mann som skjøt kvinne har meldt seg

En mann har meldt seg til politiet og sagt det var han som skjøt da en 19-årig kvinne på sykkel ble truffet forrige uke.

Laster kart, vennligst vent...

Gjerningsmannen meldte seg selv hos Heimdal politistasjon i morges.

– Han forteller at han mest sannsynlig avfyrte et luftgeværskudd der i det tidsrommet, sier etterforskningsleder Geir Bakkhaug ved Heimdal politistasjon.

Jaktet på fugl

Det var i går Adresseavisen meldte at en kvinne ble skutt i leggen torsdag 30. juni. 19-åringen var på vei hjem fra jobb, og hendelsen skal ha skjedd på gang- og sykkelveien i Bjørndalen.

– Han var ute og jaktet på fugl med luftgevær, og han hadde slett ikke til hensikt å skyte noen. Fra der han sto hadde han ikke sikt ned til den gang- og sykkelstien hvor kvinnen befant seg, sier Bakkhaug.

Politiet anser saken som oppklart, men kan ikke si noe om hvilke konsekvenser det vil få for mannen.

– Vi må ta en vurdering på hva vi skal gjøre. Vi må se på forklaringen hans og gjøre noen flere undersøkelser før vi kan si noe om det, sier Bakkhaug.

Stikkende smerte

Stasjonssjef ved Heimdal politistasjon, Elisabeth Eriksen, sa til NRK i går kveld at kvinnen hadde merket en stikkende smerte i foten.

– Plutselig kjente hun en stikkende smerte og stoppet opp for å undersøke såret, som blødde. Hun oppsøkte etter hvert legevakta som tok ut et prosjektil som vi tror stammer fra et luftvåpen, forteller Eriksen.

Video fra Trøndelag

Arnt Helge Volden gjorde et oppsiktsvekkende funn da han gikk seg på et hvalbein i Agdenes. som trolig er mellom 8000-12000 år gammel i Agdenes
Trøndere har alltid satt pris på en god kopp kaffe, men for 20 år siden ble vi introdusert for en ny smaksopplevelse - siden da har det dromedar kaffebar blitt en stor og sentral del av Trondhjems kaffekultur .
En kulokk av Grieg stod på programmet da musikere fra Luftforsvarets musikkorps opptrådte for et helt nytt publikum på Skatval i dag.