Politiet ønsker tips om savnet mann

Politi, Røde Kors og redningshunder leter nå etter en 59 år gammel mann som har vært savnet fra sitt hjem på Ugla i Trondheim siden onsdag kveld.

Leteaksjon Ugla

Mannen som er meldt savnet skal ha bestilt et hotellrom til onsdag, men politiet har ikke funnet ham der heller.

Foto: Henrik Sundgård

Mannen ble meldt savnet klokka 23 onsdag kveld.

– Begge skulle gå fra huset sitt onsdag kveld i halv syv-tiden, men da kona kom ut litt etter mannen var han sporløst borte, sier operasjonsleder ved Sør-Trøndelag politidistrikt, Bjørn Handegard, til NRK.

Geir Arne Sjøhagen

Innsatsleder Geir Arne Sjøhagen.

Foto: Henrik Sundgård

– Mannen er 59 år, 185 centimeter høy, har normal kroppsbygning og mørkt hår. Han var iført sort skinnjakke med skinnkrage, blå bukser, grå genser og vintersko, sa innsatsleder Geir Arne Sjøhagen i natt.

Politiet ønsker tips på telefon 02800.

Vurderer om de skal trappe opp letingen

Ifølge innsatsleder Sjøhagen hadde pårørende søkt litt i nærområdet før de varslet politiet.

Politiet leter foreløpig etter mannen i området Granåsen, da de tror han har forsvunnet til fots. De har bistand av fem representanter for Røde Kors, samt to ekvipasjer fra Norske Redningshunder.

– Hvis vi ikke finner ham i nærområdet i løpet av morgenen, må vi vurdere å sette inn et større leteapparat, sier operasjonsleder Handegard.

Mannen har ikke tatt i bruk parets bil.

Hadde bestilt hotellrom

Den savnede er i jobb, og regnes som frisk på alle vis. Politiet har vært i kontakt med en kollega av ham, uten at det ga dem noen spor.

– Vi har funnet ut at han har bestilt et rom på et hotell i Trondheim, men han er ikke der heller, sier Handegard.

Leteaksjon Ugla

To hundeekvipasjer er foreløpig med i letingen etter den savnede mannen.

Foto: Henrik Sundgård

Video fra Trøndelag

Arnt Helge Volden gjorde et oppsiktsvekkende funn da han gikk seg på et hvalbein i Agdenes. som trolig er mellom 8000-12000 år gammel i Agdenes
Trøndere har alltid satt pris på en god kopp kaffe, men for 20 år siden ble vi introdusert for en ny smaksopplevelse - siden da har det dromedar kaffebar blitt en stor og sentral del av Trondhjems kaffekultur .
En kulokk av Grieg stod på programmet da musikere fra Luftforsvarets musikkorps opptrådte for et helt nytt publikum på Skatval i dag.