Mann omkom i ulykke på E6

To biler og tre personer totalt var involvert i en ulykke på E6 Omkjøringsvegen i Trondheim. Én person omkom.

Klokken 22.23 meldte politiet i Sør-Trøndelag at det hadde vært en trafikkulykke på E6 Omkjøringsvegen. Veien ble stengt i sørgående retning.

Noe etter klokken 01 bekreftet politiet overfor NRK at en mann i 50-årene var omkommet, og at pårørende var varslet.

Forbikjøring gikk galt

Mannen ble hardt skadet i ulykken og ble kjørt til St. Olavs Hospital, der han døde. Ifølge operasjonsleder Ebbe Kimo i Sør-Trøndelag politidistrikt ble det satt i gang livredning og hjertekompresjoner uten at livet stod til å redde.

Operasjonslederen sier at ulykken sannsynligvis skjedde etter at en forbikjøring gikk fryktelig galt.

Åstedsundersøkelser

Politiet var på stedet og undersøkte etter ulykken.

– Mye kan tyde på at det var en bil som prøvde å kjøre forbi en annen bil. Den må ha fått skrens og sjåføren mistet åpenbart kontrollen. Det var et kraftig sammenstøt da den ene bilen kjørte inn i støyskjermen langs veien.

Hørte et kraftig smell

En tipser forteller NRK at han var ute og luftet hunden da han plutselig hørte et kraftig smell cirka 200 meter bortenfor.

– Det hørtes ut som det hvinte i bremser før bilen traff treplatene (støyskjermene journ.anm.) langs veien, forteller tipseren.

Ulykken skal ha skjedd rett sør for avkjøringen til Tunga.

– Folk fra teknisk og fra trafikkulykkesgruppa til Statens vegvesen er på vei. Dette er en såpass alvorlig ulykke, så det er vanskelig å si når veien vil åpnes igjen, sier Kimo.

Klokken 23.11 twitret politiet at E6 åpnes i nordgående felt, men at sørgående vil holdes stengt fortsatt på grunn av åstedsundersøkelser.

Laster Twitter-innhold
Laster Twitter-innhold