Mann mulig skutt i Rognes – én pågrepet

En person er pågrepet etter at et mann kan ha blitt offer for et vådeskudd i Rognes i Sør-Trøndelag torsdag.

Skuddulykke

Torsdag kveld rykket nødetatene ut til Rognes hvor en mann kan ha blitt skutt.

Foto: Bjørn Ivar Haugen

Litt over klokken 18 torsdag ettermiddag ringte en mann til AMK-sentralen og fortalte at han oppholdt seg i marka og var skadet. Det skriver Adresseavisen.

Politiet opplyser, på bakgrunn av informasjon fra legene ved St. Olavs Hospital, at mannen kunne være truffet av et vådeskudd.

– Det eneste vi vet er at vi har en person som har noe vi antar kan være en skuddskade, og som har blitt behandlet for det på St. Olav. Nå prøver vi å finne ut av hva som kan ha skjedd, sier Arve Vagnild, fagleder ved Sentrum politistasjon i Trondheim, til NRK.

Politiet har på nåværende tidspunkt ikke oversikt over hendelsesforløpet.

– Vi er i startfasen med tanke på å finne ut av hva som har skjedd, så foreløpig har vi ingen grunn til å konkludere med noe som helst, sier Vagnild.

Person siktet

Fredag ble en person pågrepet i forbindelse med hendelsen.

– Det kan være skjellig grunn til at personen har noe med dette å gjøre. Vi har foretatt tekniske undersøkelser i natt på åstedet, og utover dagen blir det foretatt avhør, sier krimvaktleder Frode Tyvoll ved Sentrum politistasjon til Adresseavisen.

Tyvoll opplyser at personen er siktet for grov kroppsskade ved bruk av et ukjent skytevåpen.

Ikke alvorlig

Mannen skal ifølge politiet ikke være alvorlig skadet, og han skal selv ha kommet seg ned fra det stedet hvor han befant seg da hendelsen skjedde.

Mannen var ved bevissthet hele tiden.