NRK Meny
Normal

Mann kritisk skadd etter voldsepisode i Verdal

En mann i 20-årene skal ha blitt banket opp i sin egen leilighet i Verdal natt til onsdag. Mannen er kritisk skadd og kjørt til sykehus. Én mann i 30-årene er pågrepet og siktet.

Vold i Verdal

Mannens tilstand beskrives som kritisk. Han er sendt til Sykehuset Levanger.

Foto: Eivind Aabakken / NRK

Politiet fikk melding om hendelsen klokka 03:22 natt til onsdag om ordensforstyrrelse fra en bolig på Ørmelen i Verdal i Nord-Trøndelag.

Politiet var på stedet klokka 03:57 og fant da en 24 år gammel mann som var alvorlig skadet. Det skriver politiet i en pressemelding.

– Vi ønsker ikke å gå ut med hvilke skader mannen har fått, men det er alvorlige skader, sier lensmann i Verdal, Knut Olav Røstad, til NRK.

En mann siktet

Både ambulanse og politi var på stedet hvor mannen fikk førstehjelp, og ble deretter sendt til Sykehuset Levanger. Nå er mannen flyttet over til St. Olavs hospital i Trondheim.

– Vi har pågrepet en person som er sikta i saken. Han er sikta etter straffelovens paragraf 274 som går på grov kroppsskade. Det er en alvorlig siktelse, og mannen skal inn til avhør nå i ettermiddag, sier Røstad.

Røstad opplyser at både offer og gjerningsmann er kjenninger av politiet.

– Vi etterforsker fortsatt saken bredt og er ikke ferdig med rundspørringa og avhør av vitner, sier han.

Kritisk tilstand

Politiet opplyser at etterforskningen er inne i en tidlig fase. Åstedet har blitt etterforsket av kriminalteknikere både i natt og i dag, og nå ønsker politiet tips fra publikum hvis de har sett eller hørt noe i forbindelse med hendelsen i natt.

I dag har politiet vært i kontakt med behandlende lege som orienterte om at tilstanden til mannen er kritisk.

Laster kart, vennligst vent...