Dødsfall Ranheim
Foto: Jøte Toftaker / NRK

Mann funnet død på Ranheim

Oppsummert

En mann født i år 2000 er funnet død i en bolig på Ranheim i Trondheim. To menn er siktet for voldtekt eller medvirkning til voldtekt, og for å ha forlatt mannen i en hjelpeløs tilstand. De fremstilles for varetektsfengsling torsdag.

 • Fortsatt varetekt

  Mannen i 50-årene som er siktet etter dødsfallet på Ranheim , skal fortsatt sitte i varetekt. Sør-Trøndelag tingrett forlenget fengslinga med fire uker i dag, med brev og besøksforbud, og to uker i isolasjon.
  Siktede har anket, ifølge hans forsvarer Christian Wiig.

 • Må sitte i varetekt til 12.mars

  Mannen i 50-årene som er siktet etter et dødsfall på Ranheim, må sitte i varetekt til 12.mars. Lagmannsretten mener vitneavhør og tekniske undersøkelser gir skjellig grunn til å mistenke siktede for blant annet sovevoldtekt.

 • Interessante tips etter Ranheim-død

  – Vi har fått gode tips i saken, sier politiadvokat Aleksander Tokle. En mann døde tirsdag. To menn er siktet. Tokle sier de har tatt viktige etterforskningsskritt. – Vi begynner å danne oss et greit bilde av det som har foregått der den aktuelle natten, og relasjonene mellom de involverte.

 • – Døde av narkotika

  Christian Wiig, som forsvarer en av de to sikta mennene i forbindelse med dødsfallet på Ranheim, sier 19-åringen døde av narkotika. Hans klient er sikta for medvirkning til voldtekt og for å ha hensatt avdøde i en hjelpeløs tilstand. Han nekter for å ha gjort noe galt.