Hopp til innhold

Mann døde etter slåsskamp i Bjugn

En mann i 30-årene er siktet for kroppsskade med døden til følge etter at en annen mann i 30-årene døde på St. Olavs Hospital mandag ettermiddag.

Krimtekniker fra politiet undersøker stedet hvor mann ble alvorlig skadd i slåsskamp i Bjugn

UNDERSØKER: Krimtekniker fra politiet undersøker stedet hvor mann ble alvorlig skadd i slåsskamp i Bjugn. Mannen døde senere av skadene.

Foto: Anne E. Nygård

Det var rundt 04:30 natt til mandag at politiet i Sør-Trøndelag rykket ut til en slåsskamp mellom to personer i en leilighet i Botngård i Bjugn.

Politiet meldte at en av mennene var kritisk skadd tidligere mandag. Klokken 16:16 meldte politiet at mannen døde som følge av skadene.

– Vi kan foreløpig ikke si så mye om dødsfallet. Det blir fengslingsmøte i morgen, og i nå har vi krimteknikere som jobber som bare det på åstedet, sier etterforskningsleder ved Fosen lensmannsdistrikt, Roy Hoøen til NRK.

Den siktede fremstilles for varetektsfengsling i Sør-Trøndelag tingrett tirsdag klokken 12.00.

Venter på obduksjonsrapport

Den siktedes advokat, John Reidar Aae, forteller klokken 16:45 at han ikke har rukket å snakke med sin klient etter at det ble kjent at fornærmede omkom av kroppsskadene.

– Siktede har vært i avhør i dag som jeg har vært med på. Jeg skal prøve å få kontakt med ham nå i ettermiddag. Foreløpig kan jeg ikke si noe mer om omstendighetene rundt dødsfallet enn det som allerede er kjent, men obduksjonsrapporten som kommer senere vil jo være interesant i denne saken, sier Aae til NRK.

Det vil bli utført ytterligere tekniske undersøkelser og avhør i tiden fremover, ifølge polititet.

Krimteknikere fra politiet undersøker stedet hvor en mann ble alvorlig skadd i slåsskamp i Bjugn

ETTERFORSKNING: Krimteknikere jobber mandag ettermiddag fortsatt på stedet.

Foto: Anne E. Nygård

Var kompiser

Aae har klokken 17:50 enda ikke fått snakket med sin klient, men forteller at den siktede tar dødsbudskapet svært tungt.

– Han er veldig utenfor på nåværende tidspunkt, så jeg vet ikke om jeg får snakket med ham i det hele tatt i dag. De var kompiser, sier Aae.

– Skjedde slåsskampen i forbindelse med en fest?

– Det var bare de to som var der, så det var ikke en fest i den forstand, men begge var litt beruset, sier Aae.

Begge mennene skal være tidligere kjenninger av politiet.

Slåsskamp i Bjugn