Mann arrestert for beføling og seksuelt krenkende atferd

Fyll og fest førte til en travel natt til 1. mai for politiet. Blant annet ble en mann i 20-årene pågrepet for å ha trakassert flere kvinner på et utested.

politi illustrasjon

Det ble en travel natt for politiet i Trøndelag.

Foto: Kyrre Lien / Scanpix

Kvelden før 1. mai er en kveld der mange tar seg en fest. Det at dagen i år falt på en lørdag la nok heller ikke en demper på feststemningen. Det resulterte i en travel natt for politiet.

Mange måtte tilbringe natta på politistasjonen, blant annet en mann i 20-årene, som ble pågrepet mistenkt for beføling og seksuelt krenkende atferd mot flere kvinner.

Hendelsen skjedde inne på et utested i Trondheim. Politiet skriver på Twitter at mannen er satt i arrest i påvente av avhør.

Russ på panseret

Litt før halv elleve i går kveld fikk politiet melding om en trafikkulykke på Melhus. Én person ble påkjørt, og ble tatt vare på av en ambulanse på stedet.

I forkant av ulykken skal flere russ ha satt seg på panseret på bilen. Den 18 år gamle føreren mistet førerkortet og ble anmeldt for uaktsom kjøring.

Slått med flaske

En person ble slått med en flaske ved et utested på Solsiden, politiet pågrep en person på stedet. I Steinkjer ble en mann slått ned og sendt til legevakta for sjekk. To menn ble anmeldt for ordensforstyrrelse og bortvist.

Flere personer både i Nord- og Sør-Trøndelag ble arrestert etter å gjentatte ganger ha ignorert politiets instruks om å avslutte festen og dra hjem.

Kjørte av veien for å unngå elg

Like før klokken fire kjørte en bil av veien i Stjørdal for å unngå en elg som sto i veibanen. To personer ble sendt til legevakta for sjekk, elgen kom uskadd fra hendelsen.

En mopedist i tenårene ble i Grong anmeldt for promillekjøring, og fikk førerkortet beslaglagt.

En annen mopedist ble stoppet av en kvinne i Ranheimsvegen, fordi hun mistenkte at han fyllekjørte. En politipatrulje bekreftet mistanken, og den 16 år gamle mopedisten ble anmeldt.