Levanger Fotballklubb lå lenge an til å vinne over Strømmen. Så dukket Stian Rasch opp på overtid.

Stokke

Benjamin Stokke scoret to mål for Levanger.

Levanger tok i mot Strømmen til kamp i 1.divisjon søndag kveld på Moan.

Laget som startet sesongen på fantastisk vis har hatt en liten formdupp den siste tiden. Men mot Strømmen så det lenge ut til at hjemmelaget skulle starte å plukke trepoengere igjen.

Etter 21 minutter var det Benjamin Stokke som førte Levanger i ledelsen. 20 minutter senere scoret samme mann, og Levanger gikk til pause med 2-0.

Rasch ødela festen

Kanskje ble hjemmelaget litt for avslappet etter pause. Etter 50 minutter reduserte Strømmen til 1-2 etter scoring av Ole Marius Aasen.

Det så lenge ut å sende med seier, men på overtid dukket Stian Rasch opp og utlignet for Strømmen.

Dermed rotet Levanger bort seieren. Nå ligger de på 3.plass i 1.divisjon med 22 poeng.

Tap for Ranheim

Aalesund - Haugesund

Pontus Engblom (her i sin gamle klubb Haugesund) senket Ranheim.

Ranheim møtte søndag kveld Sandnes-Ulf på bortebane.

Hjemmelaget fra Rogaland vant kampen 2-0 etter to scoringer av svenske Pontus Engblom.

Ranheim ligger som nummer ni på tabellen med 16 poeng.

De har så langt denne sesongen vunnet fem kamper, spilt en uavgjort og tapt seks.