NRK Meny
Normal

Lettere skadd etter velt med firehjuling

En kvinne i 20-årene ble liggende fastklemt etter å ha veltet med firehjuling i Inderøy kommune.

Laster kart, vennligst vent...

En kvinne i 20-årene veltet med firehjuling under kjøring, og ble liggende fastklemt under den. Ulykken skal ha skjedd ved Vådalsvegen i Inderøy kommune i Nord-Trøndelag.

– Hun fikk den over seg på en litt øde plass. Hun hadde med seg telefonen og fikk ringt og varslet om ulykken selv, sier operasjonsleder i Nord-Trøndelag politidistrikt, Johnny Olsen.

Politiet fikk melding om ulykken 10.24. Da de kom til stedet fikk de løftet av firehjulingen, og kvinnen ble sendt med ambulanse til Sykehuset Levanger.

– Skadeomfanget er uvisst. Hun sa hun ikke hadde følelse i bena etter firehjulingen ble løftet av, men det kan være fordi de hadde ligget i klem, sier Olsen.

I en pressemelding opplyser Sykehuset i Levanger at kvinnen har pådratt seg lettere skader og er innlagt for observasjon.

Laster Twitter-innhold

Video fra Trøndelag

Som på Armfeldts tid: I tidsriktige vadmelsuniformer gikk Holtaalske Skieløber Compagnie de to milene over Bukkhammaren, - på treski og med en stav.
Han har seksten verdensrekorder i skøyteløp og er regjerende verdensmester i tre distanser. For å holde seg i form, trener Arne Kjell Foldvik (83) med unge Falken-skøyteløpere i Trondheim.
Fotballfesten på Ranheim ble avlyst i tolvte time. Frustrerte Brann-supportere raser mot avgjørelsen.