Lett match for Byåsen mot Levanger

Byåsen var suverene i det første håndballmøtet med Levanger denne sesongen, og vant 36-22 hjemme i Trondheim Spektrum.

Ida Alstad

Ida Alstad var Byåsens dominerende spiller med 14 scoringer mot Levanger.

Byåsen vant også det første oppgjøret i årets eliteserie med 37-23 over Oppsal .

Jevnt i starten

Lørdag ettermiddag var det ganske jevnspilt de første minuttene i Trondheim Spektrum. Tonje Nøstvold ga Byåsen ledelsen i kampen, men Levanger kom tilbake.

Laget kom opp på både 5-5 og 7-7, før favorittene fra Trondheim dro i fra. Ved pause stod det 16-10 til Byåsen.

Alstad scoret 14

I andre omgang fortsatt hjemmelaget dominansen, og kjørte mer eller mindre over gjestene fra Levanger.

Byåsens Ida Alstad ble kampens forgrunnsfigur med 14 av scoringene for hjemmelaget. Onsdag sto hun for 13 mål i serieåpningen mot Oppsal. Med 27 scoringer på to serierunder er hun overlegen på scoringstoppen.

Forrige sesong endte hun på et målsnitt på 4,4 per kamp. Så langt i høst er tallet 13,5. Alstad bidro også sterkt da Norge tok OL-gullet i London.

Tonje Nøstvold fikk en smell i skulderen i andre omgang lørdag. Hun kom ikke mer på banen etter sammenstøtet.

Hos Levanger ble Silje Katrine Svendsen toppscorer med fem mål.