Leting etter savnet fortsetter

Det letes etter en savnet mann i innsjøen Grønningen i Snåsa. Båten hans veltet lørdag kveld, og politiet antar at mannen har omkommet.

Dykkere drar ut for å lete etter savnet.

LETER ETTER SAVNET: Dykkere har deltatt i letinga etter en savnet mann i Grønningen i Snåsa.

Foto: Thor Riseth

To menn var ute i båt på innsjøen Grønningen da begge falt ut fra båten lørdag kveld. Den ene personen som satt i båten fikk varslet fra om ulykken. Politiet fikk melding om det som hadde skjedd like før klokka 18.30 i går.

En mann i 50-årene fra Snåsa er fortsatt savnet. Store letemannskaper har lett lørdag kveld, i natt og i dag.

– Redningsaksjonen er avsluttet, men letinga fortsetter. Politiet antar at mannen har omkommet, sier operasjonsleder Ulf Bertil Wiseth ved Nord-Trøndelag politidistrikt søndag formiddag.

Strandsøk

– Mellom 15 og 20 personer deltar i letinga søndag morgen. En del av dem er frivillige på stedet, forteller Wiseth.

I natt har det også pågått strandsøk ved innsjøen. 30 personer fra Sivilforsvaret og folk fra Røde Kors har vært med på letinga.

Nye mannskap på vei

– Nye mannskap fra Sivilforsvaret er på vei til Grønningen søndag, forteller vakthavende i Sivilforsvaret, Geir Gansmo til NRK.

Redningsdykkere fra Trondheim deltok også i letinga lørdag kveld i tillegg til to helikopter. De er ikke i leteområdet nå.

NRK oppdaterer saken.

Leteaksjon Grønningen

LETEAKSJON FORTSETTER: Letinga fortsetter etter en savnet mann. Flere frivillige, Røde Kors, Sivilforsvaret og politiet er på stedet søndag. Dette bildet er fra letinga lørdag kveld.

Foto: Thor Riseth