NRK Meny
Leteaksjon i Bergselva i Hemne
Foto: Jøte Toftaker / NRK

Leteaksjon Hemne

 • Søker videre etter savnet mann

  Søket etter den savnede mannen på Kyrksæterøra, som har vært borte siden onsdag formiddag 20. desember, gjenopptas i dag, melder politiet til Avisa Sør-Trøndelag.

  Laster Twitter-innhold
 • Har telefonen til den savnede

  Politiet startet 20. desember en leteaksjon etter en 23-åring i Kyrksæterøra i Hemne kommune. Nå sier politiet at de har telefonen til den savnede, og at de ønsker å åpne den for å undersøke nærmere, skriver Hitra-Frøya. Den savnede mannen er antatt omkommet, og søket etter ham ble avsluttet den 29. desember.

 • Avsluttet leteaksjon i Hemne

  Politiet har avslutta leteaksjonen på Kyrksæterøra i Hemne kommune. Siden før jul har det vært lett etter en mann fra Eritrea. Politiet vil jobbe videre med etterforskning og etterretning, melder NTB. Den savnede 23-åringen er antatt omkommet.

 • Fortsetter søk etter savnet

  Søk etter savnet person på Kyrksæterøra gjenopptas i dag klokka 0900, opplyser politiet. Det er planlagt søk i sentrumsnære skogsområder. Røde Kors og Sivilforsvaret bistår.

 • Vurderer søk i Rovatnet

  Politiet vurderer å søke i Rovatnet og i skogsområder når de i morgen tar stilling til videre søk etter den savnede 23-årige eritreeren i Hemne. Mannen har ikke vært sett siden forrige onsdag og politiet har lite informasjon å gå etter.

Video fra Trøndelag

Håper å få åpnet elva i løpet av kvelden.
Slik gikk det med Mette Vollan i uværet.
Skiheisen i Vintervannskleiva åpen igjen.