NRK Meny
Normal

Leier inn Haltvik

Eliteserieklubber i fare for nedrykk leier inn veteraner for å berge plassen. Det liker landslagssjef Marit Breivik dårlig.

Trine Haltvik
Foto: Holm, Morten / SCANPIX

Eliteserieklubbene Gjøvik/Vardal og Nordstrand har leid veteranene Trine Haltvik og Susann Goksør Bjerkhreim for å unngå nedrykk.

Landslagssjefen Marit Breivik har lite til overs for taktikken Gjøvik/Vardal har for å overleve i eliteserien.

- Den helhetlige planen stemmer ikke. Det er spesielt når de leier inn Haltvik for å klare opprykket, og så må de leie inn Haltvik for å berge plassen.

Mona Strande Vinger er daglig leder i Gjøvik/Vardal og har leid inn 43-åringen Trine Haltvik for andre gang på to sesonger. Hun er ikke enig i kritikken.

- Det forstår jeg ikke. Vi er ikke den eneste eliteserieklubben som har leid inn veteraner, vi er ikke i en særskilt stilling nå.

Marit Breivik mener uansett Gjøvik/Vardal heller bør satse mer langsiktig.

Video fra Trøndelag

Som på Armfeldts tid: I tidsriktige vadmelsuniformer gikk Holtaalske Skieløber Compagnie de to milene over Bukkhammaren, - på treski og med en stav.
Han har seksten verdensrekorder i skøyteløp og er regjerende verdensmester i tre distanser. For å holde seg i form, trener Arne Kjell Foldvik (83) med unge Falken-skøyteløpere i Trondheim.
Fotballfesten på Ranheim ble avlyst i tolvte time. Frustrerte Brann-supportere raser mot avgjørelsen.