NRK Meny
Normal

Lastebilfører til sykehus etter velt utfor skrent

Føreren av en lastebil er fraktet til sykehus etter at kjøretøyet veltet i ettermiddag. Ulykka skjedde i forbindelse med vegarbeid.

Lastebil veltet i Klæbu

Nødetater jobbet i lang tid med å frigjøre personen i lastebilen.

Foto: Bent Lindsetmo / NRK

Vedkommende var lenge fastklemt, og nødetatene har jobbet for å frigjøre sjåføren. Ulykka skjedde i Klæbu i Sør-Trøndelag.

– Personen er fraktet til sykehus, og har vært bevisst hele tiden, sier politiets innsatsleder Solveig Heide til NRK.no.

Lastebilen veltet i forbindelse med vegarbeid på stedet. Den veltet ned fra en skrent.

Politiet kan ikke si noe konkret om skadeomfanget til føreren.

– Brannvesenet er på plass med flere enheter, og vi driver blant annet og sikrer lastebilen slik at den blir stabil, sier operatør ved 110-sentralen i Sør-Trøndelag, Roger Gjersvold.

Fylkesveg 704 mellom Trondheim og Klæbu er stengt ved Tanem etter ulykka.

Statens vegvesen anbefaler omkjøring for alle kjøretøy via Ler på E6 og fylkesveg 712. Veien gjennom Amunddal er ikke et alternativ da veien er stengt grunnet vegarbeid.

Laster Twitter-innhold

Video fra Trøndelag

Han har seksten verdensrekorder i skøyteløp og er regjerende verdensmester i tre distanser. For å holde seg i form, trener Arne Kjell Foldvik (83) med unge Falken-skøyteløpere i Trondheim.
Fotballfesten på Ranheim ble avlyst i tolvte time. Frustrerte Brann-supportere raser mot avgjørelsen.
Tellefsen antyder at Liv Ullmann duppet av under den nye Trondheims-filmen. - Det beste i meg kommer herfra, sier Liv Ullmann etter å ha sett filmen på Kosmorama.