Byåsen tapte 21-30 for Larvik

Larviks håndballjenter er klar for sin 16. NM-finale med 30-21 over erkerivalen Byåsen i onsdagens semifinale.

Tonje Nøstvold

Tonje Nøstvold og de andre Byåsen-spillerne klarte ikke å hamle opp med Larvik i Nadderudhallen.

Motstander i Oslo Spektrum på årets nest siste dag blir Stabæk. Laget fra Bærum slo Tertnes med 25-23 i sin semifinale og er klare for sin første NM-finale.

Larvik har vunnet de tre siste NM-finalene og står totalt med elleve NM-titler.
I Larvik Arena onsdag var det ingen tvil om en ny Oslo-tur selv om gjestene var i føringen 3-0 etter seks minutter.

Etter at hjemmelaget gikk opp til 5-4 etter drøye elleve minutter, så ikke Larvik-spillerne seg tilbake, og Byåsen var egentlig aldri noen trussel.

Tine Stange, som har slitt med skader på innledningen av sesongen, ble kampens toppscorer med seks mål. Hos Byåsen var det Tonje Nøstvold som ble mestscorende med sine fem fulltreffere.

I Nadderudhallen sto kampen og vippet helt til hjemmelaget stakk ifra med fire scoringer og gikk i ledelsen 18-14 drøyt åtte minutter ut i annen omgang. Karoline Næss ble Stabæks mestscorende, mens Marthe Reinkind var flittigst i målprotokollen hos gjestene.