Lago vil vekk fra Rosenborg

Uruguayaneren ønsker seg vekk fra klubben, skriver Adresseavisen.

Alejandro Lago

Alejandro Lago mistrives i Trondheim.

Foto: Hans H. Bjørstad

Kilde: NTB

Alejandro Lago

Alejandro Lago mot Aalesund Fotballklubb i 2005.

Foto: Jeff Gilbert / Scanpix
Alejandro Lago i 17. mai-tog

Alejandro Lago i borgertoget i Trondheim 17. mai.

Foto: Hans H. Bjørstad

Alejandro Lago har vært gjennom en tøff tid. Forholdet med kona tok slutt, og hun tok med seg parets to barn hjem til Uruguay sist vinter.

For dårlig trent

Lago var en måned i hjemlandet i forbindelse med bruddet, og da han kom tilbake til RBK, fikk han beskjed om at han var for dårlig trent.

I tillegg har en kneskade og sykdom sendt ham bakerst i stopperkøen. Lago har ikke spilt for A-laget siden 25. juli og kun fått sju seriekamper totalt denne sesongen.

– Alt jeg vil er å spille fotball. Når jeg spiller får jeg tankene bort fra barna mine og hvor mye jeg savner dem. Når jeg ikke spiller, tenker jeg på dem hele tiden, sier Lago til Adresseavisen.

Lang juleferie

Han har fått innvilget ferie fra 11. november, over en måned før lagkameratene.

– Jeg skal komme sterkere tilbake i januar. Om jeg kommer tilbake.

Han ønsker seg helst til en annen klubb, men har fått beskjed av RBK om at han må vente til Jan Jonsson er på plass som ny
trener.

– Hvorfor vil de ikke la meg gå når de tydeligvis ikke trenger meg? spør midtstopperen, som sier han har flere tilbud fra utlandet.

Video fra Trøndelag

Arnt Helge Volden gjorde et oppsiktsvekkende funn da han gikk seg på et hvalbein i Agdenes. som trolig er mellom 8000-12000 år gammel i Agdenes
Trøndere har alltid satt pris på en god kopp kaffe, men for 20 år siden ble vi introdusert for en ny smaksopplevelse - siden da har det dromedar kaffebar blitt en stor og sentral del av Trondhjems kaffekultur .
En kulokk av Grieg stod på programmet da musikere fra Luftforsvarets musikkorps opptrådte for et helt nytt publikum på Skatval i dag.