Normal

Gjennom dette hullet sniktitter de på andre menn

Kjøpesenteret Solsiden i Trondheim er plaget av at det stadig blir laget hull mellom båsene på herretoalettet, og at menn avtaler sex der via nettsider.

Senterleder på Solsiden kjøpesenter, Heidi Steen, vil nå sette inn metallvegger mellom toalettbåsene etter at de er blitt klar over hva som foregår på herretoalettet.

Dette er en av flere åpninger som har dukket opp i veggen mellom toalettene på Solsiden kjøpesenter.

For en uke siden ble veggen mellom to av toalettene på Solsiden kjøpesenter skiftet ut fordi noen hadde laget hull i den. I dag var det på nytt boret en åpning i veggen.

– Vi har hatt hull i veggen her tidligere, og vi har trodd at dette har vært hærverk, sier senterleder Heidi Steen.

Kikkehull på herredoen på Solsiden

Dette er ikke bare vanlig hærverk..

Foto: Stein Lorentzen / NRK

Sjokkert

Men hullene i veggen er noe mer enn kun hærverk. På nettet avtaler nemlig menn å møtes på toalettet. Det forrige hullet ble brukt til å ha sex mellom båsene, mens åpningen som ble oppdaget i dag er et kikkehull.

– Det er helt sjokkerende. Ikke i min villeste fantasi kunne jeg tro at noen holder på slik på toalettet, sier Steen.

Statens vegvesen har hatt problemer med hull på toalettet på rasteplasser i både Hedmark og Oppland og Østfold for noen år tilbake. Men nå er det altså toalettet på et av Trondheim sentrums kjøpesentre som er utsatt for problemet.

Det er et påbegynt gloryhole på solsiden i 2 etasje ved Cubus. Foreslår at de som vil stikke innom av og til og hjelper til med å få det større så det kan brukes

Bruker på nettforum

Når NRK er på Solsiden for å filme toalettet og snakke med senterledelsen om fenomenet, er driftsleder Henrik Finne i gang med å sette opp en stålplate som en midlertidlig løsning.

– Dette skjedde i løpet av én dag, så det er tydelig at noen er ivrige på å komme seg gjennom.

Driftsleder Henrik Finne reparerer veggen på herredoen

Driftsleder Henrik Finne er lei av å reparere veggen på herretoalettet. Senterleder Heidi Steen er sjokkert over det som foregår her.

Foto: Stein Lorentzen / NRK

Kostbart

Dette er ikke første gangen senteret har vært nødt til å reparere veggen, så aktiviteten på herretoalettet har etterhvert blitt kostbar. Nå er planen å sette opp en metallvegg mellom båsene.

– Vi må forsterke for å få bukt med dette, og vi skal sette inn mer tilsyn fra vekterne i Securitas, sier senterleder Heidi Steen.

Sitter i den midterste båsen fra kl 1300, bare å gå i den innerste båsen og banke lett 3 ganger på veggen så svarer jeg med det samme

Bruker på nettforum

Sex på offentlig sted kan straffes med bøter eller fengsel inntil ett år etter straffelovens paragraf 201.