2000 ekstrabilletter solgt ut på to minutter

Bruce Springsteen-feberen herjer videre. Ekstrabillettene som ble lagt ut til sommerens konsert i Trondheim forsvant på få sekunder.

Bruce Springsteen

26 juli kommer Bruce Springsteen til Trondheim og Granåsen.

Foto: Åserud, Lise / NTB scanpix

Over 100.000 sto i kø for å skaffe Bruce Springsteen-billetter til konserten i Trondheim, da de ble lagt ut i april.

De 35.000 billettene som ble lagt ut forsvant på 21 minutter, og mange rev seg nok i håret over at de ikke klarte å skaffe seg billett. Tidligere i dag kom arrangøren med en nyheten om at 2000 ekstra plasser ble lagt ut for salg.

– Jeg telte ikke sekunder men de ble solgt ut på under to minutter. Klart dette er artig, sier arrangør Stein Vanebo i Trondheim Concerts til NRK klokka 12.20.

– Var dette siste absolutt sjanse for fansen?

– Ja det tror jeg, nå er vi på 37.000 tilskuere så det er nok det tallet vi ender på.

Kom helt ut av det blå

I utgangspunktet fikk ikke arrangøren lov til å selge flere billetter, men på torsdag kom meldingen fra Springsteens management.

De har vært her tre ganger etter at konserten ble offentliggjort, og på torsdag fikk vi melding om at det var forsvarlig og riktig å selge 2000 billetter til, sier Vanebo

– Det kom helt ut av det blå for oss. Vi hadde ingen anelse om at dette kom til å skje. Vi er ydmyke og glade, fortsetter Vanebo.

Se Bruce Springsteen spille de tre første låtene foran et fullsmekket Ullevaal Stadion

Bruce Springsteen og E Street Band hadde 30 000 fans i sin hule hånd på Ullevaal stadion i Oslo tidligere i år.

Ikke den siste

Dersom du er en av dem som ennå ikke har fått tak i billett til konserten den 26. juli både håper og tror arrangøren at «The boss» kommer tilbake.

– Dette blir den første Springsteen-konserten i Trondheim, men ikke den siste. I alle ikke hvis det opp til oss, sier Vanebo.