MC-ulykke på E6 i Skatval

En kvinnelig mc-passasjer i førtiårene falt av da motorsykkelen veltet. MC-føreren ble ikke skadd.

Ulykkes-MCen Tillertoppen Skatval

Den kvinnelige mc-føreren kjørte denne motorsykkelen.

Foto: Tor Aage Hansen / NRK

MC-ulykke Skatval

MC-føreren klarte ikke å stoppe da bilen foran bråstoppet pga. vegarbeid. Føreren kjørte da ut i vegarbeidsområdet, og sykkelen veltet.

Foto: Tor Aage Hansen / NRK
MC-ulykke Skatval

Vegen skal blir utvidet med ett kjørefelt på ulykkesstedet.

Foto: Tor Aage Hansen / NRK

Politiet fikk melding om ulykken like før klokka ni. Ulykken skjedde like nord for Tillertoppen, omlag 2 km nord for Skatval kirke.

– Kvinnen satt som passasjer på en stor Honda Goldwing motorsykkel med tilhenger som kjørte i nordlig retning. MCen veltet i en 50-sone like etter overgangen fra 70-sone. Her foregår det vegarbeid for å utvide vegen med ett kjørefelt, sier operasjonsleder Lars Erik Besseberg ved Nord-Trøndelag politidistrikt til nrk.no.

– Motorsykkelen kjørte bak en bil som bråstoppet på grunn av vegarbeid. Føreren av motorsykkelen klarte ikke å stanse, og valgte å svinge unna til høyre, ut på et gruslagt vegarbeidsområde. Der veltet sykkelen mens den hadde en fart på omlag 20 km/t, sier Besseberg.

Ryggproblemer

– Det var bare den kvinnelige passasjeren på motorsykkelen ble skadet i ulykken, ikke MC-føreren. Kvinnen, som er fra Sør-Trøndelag, ble sendt til sykehus fordi hun hadde problemer med ryggen fra før.

Den kvinnelige MC-passasjeren ble kjørt til St. Olavs Hospital i ambulanse.

– Vegen er åpen for trafikk for forbi ulykkesstedet, sier Lars Erik Besseberg.

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.