Kvinne påkjørt og drept

En kvinne i rullestol omkom etter at hun ble påkjørt av en lastebil i Trondheim sentrum.

Video nsps_upload_2009_11_17_13_28_51_611.jpg

– Vi vet ikke hvordan dette skjedde. Kvinnen døde på stedet ,sier operasjonsleder ved Sør-Trøndelag politidistrikt, Bård Jacobsen til NRK.

Ulykken skjedde i Carl Johans gate utenfor nummer 3 klokken 11. 45 tirsdag formiddag. Lastebilen skal ha kjørt i retning Søndre gate da ulykken skjedde.

Sperret område

– Kvinnen satt i rullestol og ved ulykkesstedet står det en bil for rullestolbrukere, fortalte vår reporter Morten Karlsen på stedet.

Rullestolen lå klemt inn i fronten på lastebilen. To vitner så påkjørselen og de ble kjørt til St. Olavs Hospital. Kvinnen ble frigjort fra lastebilen rundt klokken 1300.

Ikke identifisert
Trafikkulykke Midtbyen, Trondheim

Et området ble sperret av rundt der ulykken skjedde.

Foto: Morten Karlsen / NRK

Politiet har ikke fått identifisert kvinnen og hennes pårørende er derfor ikke varslet.

Sjåføren og hans sidemann er i ettermiddag er avhørt. Det er også to vitner som så ulykka, men det er ennå ikke kjent hva som har kommet ut av avhørene.

Ukjent årsak

Brannvesen, ambulanse, politi og bilbergingsmannskap kom raskt til stedet og fastslo fort at kvinnen var død.

Video fra Trøndelag

Arnt Helge Volden gjorde et oppsiktsvekkende funn da han gikk seg på et hvalbein i Agdenes. som trolig er mellom 8000-12000 år gammel i Agdenes
Trøndere har alltid satt pris på en god kopp kaffe, men for 20 år siden ble vi introdusert for en ny smaksopplevelse - siden da har det dromedar kaffebar blitt en stor og sentral del av Trondhjems kaffekultur .
En kulokk av Grieg stod på programmet da musikere fra Luftforsvarets musikkorps opptrådte for et helt nytt publikum på Skatval i dag.