Kvinne pågrepet etter dødsfall i Tydal

En kvinne er pågrepet etter at en 70 år gammel mann ble funnet død i Tydal i Sør-Trøndelag fredag formiddag.

Mistenkelig drap i Tydal

En 70 år gammel mann er funnet død med synlige skader i Tydal i Sør-Trøndelag fredag ettermiddag. Politiet jobber på stedet.

Foto: Wold, Ole Martin / NTB scanpix

– Det sitter en dame i arresten. Hun er pågrepet, men det er ikke tatt ut siktelse. Ut ifra omstendighetene holdes hun i varetekt. Vi tar en vurdering fortløpende, sier politibetjent Jens Einar Kvenild ved krimvakta i Trøndelag politidistrikt til Adresseavisen.

Kvinnen ble pågrepet klokken 20.45 fredag, men politiet opplyste ikke om pågripelsen før lørdag ettermiddag.

– Kvinnen har forklart seg, og hun skal forklare seg videre i dag, forteller Arve Vagnild, krimvaktleder ved Sør-Trøndelag politidistrikt til NRK.

Politiet fikk melding om dødsfallet av en person som bor i samme hus som 70-åringen like før klokken 10.30 fredag formiddag. Mannen skal ha hatt synlige skader.

Tore Angen er oppnevnt som kvinnens forsvarer melder adressa.

Venter på obduksjonsrapport

Politiet gjennomførte fredag flere avhør og en rundspørring i området rundt huset der mannen bodde.

– Åstedet er avsperret og vi skal gjøre videre undersøkelser der ettersom vi finner behov for det. I tillegg gjenstår det litt taktisk etterforskning som blir gjennomført fortløpende fortrinnsvis i huset, sier Vagnild.

– Det er ingen som har sett noe konkret, opplyste etterforskningsleder Eivind Guldseth ved Selbu og Tydal lensmannskontor til NTB fredag.

Mannen ble obdusert på St. Olavs Hospital lørdag.

– Vi håper på å kunne få en foreløpig konklusjon litt senere i dag, sa Jens Einar Kvenild til NTB lørdag formiddag.