Politiet: – Kvinnen døde av alkoholforgiftning

Kvinnen som ble funnet død i Trondheim sist torsdag døde trolig av alkoholforgiftning. Etterforskningen mot hennes samboer, som var siktet for vold, blir derfor avsluttet.

Kvinne funnet død i Trondheim

Den 29 år gamle kvinnen ble funnet død i trappeoppgangen i en bygård i Innherredsveien i Trondheim torsdag i forrige uke.

Foto: Jon Arne Hoff Johansen / NRK

Politiet i Sør-Trøndelag har mottatt foreløpig svar fra obduksjonen av den 29-årige kvinnen som ble funnet død i en bygård i Innherredsveien tidlig torsdag morgen.

– Obduksjonen viser at kvinnen trolig døde som et resultat av alkoholforgiftning. Etterforskningen mot hennes samboer for vold vil derfor bli avsluttet, sier etterforskningsleder Geir Ole Momyr til NRK.

Momyr sier videre at det er statsadvokaten som eventuelt må frafalle siktelsen mot samboeren, men saken er ennå ikke oversendt påtalemyndigheten.

LES: Kvinne funnet død i Trondheim

Siktet samboeren

Krimteknikere i Innherredsveien etter funn av død kvinne

Krimteknikere ved bygården hvor den døde kvinnen ble funnet.

Foto: Stein Lorentzen / NRK

Torsdag morgen i forrige uke ble en kvinne på 29 år funnet død i en trappeoppgang i Innherredsveien i Trondheim.

Ut fra funn på stedet og de innledende forklaringene til samboeren, mente politiet at dødsfallet var mistenkelig. Samboeren, en mann i 30-årene, ble derfor siktet for legemsbeskadigelse med døden til følge.

– Han er sterkt prega av det som har skjedd, men han har stilt i avhør og svart på alle spørsmål som politiet har hatt, sa hans forsvarer Arve Røli.

Fredag ble han imidlertid løslatt fra varetekt, men siktelsen ble opprettholdt.

– For å framstille noen for fengsling kreves det noen tilleggsvilkår utover en siktelse. Det må være fare for bevisforspillelse eller noe annet. Det mener vi ikke at det er lenger fordi etterforskninga har kommet såpass langt, sa politiadvokat, Maria Evenseth før helga.

Kvinne funnet død i Trondheim
Foto: Jon Arne Hoff Johansen / NRK