NRK Meny
Normal

Kritisk skadd i kollisjon med elg

En mann i 20-årene ble kritisk skadd i en kollisjon med en elg på fylkesveg 755 i nærheten av Meltingvatnet i Inderøy kommune i Nord-Trøndelag tirsdag morgen.

Ulykke i Inderøy

Den skadde sjåføren ble fløyet til sykehus i helikopter etter ulykken.

Foto: Terje Næss

Påkjørselen skjedde like ved kommunegrensa mellom Inderøy og Leksvik, opplyser politiet i Nord-Trøndelag, som fikk melding om ulykken klokka 05.56.

Fløyet til sykehus

– Den ene personen som satt i bilen blir karakterisert som alvorlig skadd, og ble fløyet i luftambulanse til St. Olavs Hospital i Trondheim, forteller operasjonsleder Johnny Olsen hos politiet til NRK.

Ved St. Olavs Hospital blir det opplyst at tilstanden til den skadde mannen er ustabil tirsdag morgen. Han blir nå behandlet ved sykehusets intensivavdeling.

Elgen døde i sammenstøtet med bilen.

En person er kritisk skadd etter elgpåkjørsel i Inderøy.

En person er kritisk skadd etter elgpåkjørselen.

Kritisk

– Bilen har truffet elgen i fronten og havnet ut i grøfta. Bilen har fått en god trykk i fronten og elgen har sklidd over taket. Personen er kritisk skadd, sier politiets innsatsleder på ulykkesstedet, Roger Bollerud, til NRK.

Fylkesveg 755 ble stengt for trafikk på ulykkesstedet etter ulykken, og det oppstod lange køer. Vegen ble åpnet igjen like etter klokka 10.30, og bilen taues inn for nærmere undersøkelser hos Statens vegvesen.

Video fra Trøndelag

Om få uker er en ny film som dokumenterer 100 Rosenborg -år klar
Fjellklatreren Adam Ondras suksess i Hanshelleren har gitt Flatanger omtale langt utenfor Norges grenser.
Sverre Magnus Selbach fikk oppfylt fiskedrømmen da han fikk en 1,8 meter lang svartskate på kroken i Trondheimsfjorden.