NRK Meny
Normal

Kritisk for to av de Øysand-skadde

To menn fikk meget alvorlige brannskader, og tilstanden deres er kritisk, etter brannen i et bilopphuggeri på Øysand ved Trondheim. En tredje mann fikk alvorlige brannskader, men tilstanden hans er stabil.

Slukkearbeid på Øysand

OVERTENT: Bygningen tilhørende et bilopphuggeri på Øysand sør for Trondheim var helt overtent da brannvesenet kom frem. Rundt klokka 18.45 opplyste politiet til NRK at brannvesenet hadde kontroll på stedet.

Foto: Kjartan Ovesen / NRK

Det opplyser St. Olavs hospital i Trondheim tirsdag kveld, noen timer etter brannen på Øysand.

En av de alvorlig brannskadde, en 41 år gammel mann, er kritisk skadd og overflyttet brannskadeavdelingen ved Haukeland universitetssjukehus i Bergen.

Den andre, en mann i 30-årene, har også meget alvorlige brannskader og fortsatt på St. Olavs.

Tredjemann, so er 23 år gammel, har alvorlige brannskader. Han er på intensivavdelingen, men tilstanden beskrives som stabil.

Først seks personer

Svart røyk fra brann på Øysand

RØYK: Røyken som veltet ut fra brannområdet på Øysand sør for Trondheim kunne ha vært farlig for beboerne i området, men brannvesenet meldte senere på kvelden at faren var over.

Foto: NRK

Politiet meldte første at seks personer var tatt til St. Olavs hospital etter brannen, men St. Olavs bekreftet bare at tre hardt skadde var kommet inn og at én fikk behandling for lettere skader.

De to siste hadde da trolig lettere skader som røykskader, og var hos en sjekk hos helsepersonell.

De skadde var inne i bygningen som begynte å brenne, som tilhører Trondheim Bil-Demontering. Bilopphuggeriet ligger langs E39 i Melhus kommune.

Overtent

Politiet fikk melding om at det hadde vært en eksplosjon, og at flere skulle være skadd, klokken 16.25.

Bygget var helt overtent da brannvesenet kom frem. Rundt klokka 18.45 opplyste politiet til NRK at brannvesenet hadde kontroll på stedet.

Røyken som veltet ut fra brannområdet på Øysand sør for Trondheim kunne ha vært farlig for beboerne i området, men brannvesenet meldte senere på kvelden at faren var over.

Video fra Trøndelag

Han har seksten verdensrekorder i skøyteløp og er regjerende verdensmester i tre distanser. For å holde seg i form, trener Arne Kjell Foldvik (83) med unge Falken-skøyteløpere i Trondheim.
Fotballfesten på Ranheim ble avlyst i tolvte time. Frustrerte Brann-supportere raser mot avgjørelsen.
Tellefsen antyder at Liv Ullmann duppet av under den nye Trondheims-filmen. - Det beste i meg kommer herfra, sier Liv Ullmann etter å ha sett filmen på Kosmorama.